Izpārdošana

€4.53

€9.43

4xSecurity Bērnu Bloķēšana Bērnu Aizsardzību, Bērnu Drošības Atslēga Kāpņu Ieslēgties Kabinetā, Durvju slēdzenes Ierobežotājs Bērnu Drošības Slēdzenes

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Produkts ir viegli izmantot, un var uzstādīt bez jāuztraucas, jo par 360 grādiem, un virziens nav ierobežots, un mēbeles, netiks bojāta.

2. Produkta pieņem pašlīmējošās stiprināšanas metodi, bez urbšanas vai skrūvju montāža ir vajadzīga, un nekādas nogulsnes neietekmē skaistumu mājās.

3. Produkts ir aprīkots ar magnētu, ko var automātiski atslēgts uzmanīgi tuvojas bloķēšanas stāvoklī, un var tikt bloķēta, aizverot kabineta durvis.

Apraksts:

Šis produkts ir daudzfunkcionāls bērnu drošības slēdzene, piemērota atvilktnes, skapji un citas vietas, viegli darboties, un to var izmantot pie vieglumu.

Specifikācijas:

Krāsa: Balta

Materiāls: Magnēts + ABS

Svars: 108g

Izmērs: 4.5*2.5 cm

Paketē Iekļauts:

1* Atslēga

4* Drošības slēdzis

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

58. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: bērnu ledusskapis bloķēšana, drošības slēdzene, bērnu slēdzene, furnitur rokturis, misiņa durvju rokturi, harley quick lock, droši taustiņu bloķēšanas, fiksators, durvju slēdzenes smart, mājas durvis, slēdzenes
Modeļa Numurs Magnētiskā Atvilktnes Bloķēšana
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs Magnetic Drawer Lock
Roktura Virziens Tiesības Pull
Sertifikācija NAV
Zīmola Nosaukums ACEHE
Bloķēšanas Veids Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti