Izpārdošana

€13.03

€15.70

2.4 Ghz Mini Bezvadu Tastatūra Pilna Ekrāna Pele Touchpad Rokas Tālvadības Pults Ar Krāsainiem Led Fona Android Tv Bo

Pievienot atsauksmi

Daudzfunkcionāls combo: Bezvadu mini tastatūru un skārienpaliktni, peles, 2 in 1 smart combo.7-krāsu apgaismojums padara to pieejamu pēc tumsas iestāšanās.

Spēcīga Savietojamība: Savietojams ar DATORU, notebook, klēpjdatoru, Smart TV, Android TV Kastē, utt.Ar Ergonomiski rokas dizains ir viegli pārvadāt un izmantot.

2,4 GHz Bezvadu Savienojums: līdz 10m darbības attālums.Mainīt slaidus un ekrāna iespējas, viegli ievades teksta, uzsvērt vārdus un objekti, pārlūkot internetu un spēlēt spēles utt.

Lielu Skārienpaneli: mini tastatūru, kas nodrošina ērtu rakstīšanu ar 79 taustiņus, un jūs varat kontrolēt jūsu ierīces uz jūsu dīvāna.Mīksto Nospiediet pieredzi ar vienmērīgu ritināšanu, to var salīdzināt ar nekustamā grāmatiņa vai tālruņa touchpad.

Smart Dizains: RF 2.4 G bezvadu savienojums, slēptās USB ports, gaismas un pilnībā featured, multi-media un vadības taustiņi.Atbalsta touchpad DPI regulējams funkcijas, labāk saskaņotu dažādu izmēru ekrāna.Apskats:Tas ir krievu & angļu versija 2.4 GHz wireless mini-out QWERTY tastatūru un Skārienpaliktni, combo, ar USB interfeisu uztvērējs.Plug and play, vienkārši un bez aizķeršanās.

7-krāsu apgaismojums padara to pieejamu pēc tumsas iestāšanās.

Viegli darboties ar kreiso peles taustiņu, labo peles taustiņu, un ritošā ekrāna.Atbalsta touchpad DPI regulējams funkcijas, labāk saskaņotu dažādu izmēru ekrāna.

Mini tastatūru, kas nodrošina ērtu rakstīšanu, un jūs varat kontrolēt jūsu ierīces uz jūsu dīvāna.

Transmisija: 2.4 GHz RF Wireless

Darbības attālums: līdz 10 metriem

Pārraides Jauda: +5dB Maks.

Galvenie numuri: 79

Baterija: 3,7 V/ 300mAh Li-ion akumulators (BL-5C)

Galvenais Postenis Svars: 128g / oz 4.51

krāsa:Melna

Materiāls:ABS

izmērs:Galvenais Postenis Izmērs: 14.5 * 11 * 2cm / 5.70 * 4.33 * 0.78 jo

Iepakojuma Saturs:

1 * Bezvadu Tastatūra ar Touchpad

1 * USB Uztvērējs

1 * USB Maksas Kabeli

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: Klaviatūras, bo tv, tastatūras mechan, tastatūras bezvadu, spēle keybord, skārienpaliktņa bluetooth, Tastatūru Touchpad, tastatūra skārienpaliktnis, tastatūras mofii, tastatūras bezvadu skārienpaliktņa
Pieteikums Rakstāmgalda
Zīmola Nosaukums HXSJ
Veids 2.4 Ghz Wireless
Tastatūra Standarta Mini Tastatūru
Operācija Stils Kapacitīvais
Valodas Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti