Izpārdošana

€4.58

€6.37

2 in 1 Bluetooth 5.0 Raidītājs Uztvērējs, TV, DATORU, Auto, Auto/Home Mūzikas Stereo Hifi Sp Adapteri/Austiņas Audio Ierīces AUX 3.5 mm A3M5

Pievienot atsauksmi

Funkciju Apraksts:

ZEMS KAVĒŠANĀS: aptX Zema Latentuma Augstas kvalitātes Stereo Skaņu, vrg-bezmaksas saturu straumēšanai raidītājs režīmā.Zema Latentuma atbalsta Bluetooth uztvērējs ir nepieciešams.

DARA TO DIVAS: Modernizētas 2-in-1 Bluetooth V5.0 raidītājs var būt pārī ar divām Bluetooth uztvērēji (piemēram, austiņas + skaļruņi) vienlaicīgi.Piezīme: aptX Zema Latentuma neatbalsta Dual Link režīmā.

VIENMĒR PAR: TaoTronics Bluetooth 2-in-1 Adaptera pastāvīgi plūsmu pat tad, kad uzlādes.Iebūvēts akumulators līdz 10 stundām izmantošana - izbaudīt savu iecienītāko mobilo saturu visu laiku.

BLUETOOTH VISUR: Kādā režīmā Raidītājs, savukārt, nav Bluetooth, TV, DATORS, CD atskaņotājs, iPod, MP3 / MP4 uz Bluetooth raidītāju.Uztvērēja režīms: Ideāli piemērots mājām vai transportlīdzekļa mūzikas straumēšanas skaņas sistēma.

TĪRA SKAŅA: aptX audio kodeku bagātāka un dziļāka skaņas pieredzei.Klausīties CD-piemēram, audio kvalitāte bez kompromisa

TX:

Šajā TX, Bluetooth raidītāju var izmantot, lai straumēt audio no ne-Bluetooth audio avotus, piemēram, ne-Bluetooth Televizoru vai CD atskaņotāji Bluetooth austiņas/skaļruņi.Šis raidītājs nodrošina, lai RCA savienotāji un AUX savienotāji, tādēļ, lūdzu, lūdzu, ir pārbaudīt redzētu, vai jūsu audio avotiem, ir viens no šiem veidiem, domkrati.Lūdzu, ņemiet vērā, ka adapteris vajadzētu būt pieslēgts L&R AUDIO OUT jack vai AUX OUT jack audio avota, bet ne Komponentu jack.

RX režīmā:

Šajā RX režīmā, Bluetooth adapteri var izmantot kā Bluetooth uztvērēju, kas nav Bluetooth stereo, piemēram, vadu austiņām vai ar vadiem skaļruņiem.Pārī ar Bluetooth uztvērējs ar jūsu mobilo telefonu, un pievienojiet austiņas uz ligzdu par šo vienību, tad jums būs iespēja dzirdēt mūziku no sava tālruņa.Ja TV nav AUX OUT kontaktligzda vai L&R AUDIO OUT pieslēgvieta, austiņu ligzda ir arī jāstrādā.Ja TV ir tikai DIGITĀLĀ AUDIO IZEJA (OPTISKĀ) ligzda, pārveidotāju, kas ir nepieciešams, vai jūs varētu izvēlēties citu modeli TaoTronics Bluetooth Raidītājiem, TT-BA09, kas ir atbalstīts, lai gan aux audio izeja, optiskā audio izeja.

Kas ir Kastē:

1 x Bluetooth 2-in-1 Adapteri

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Tagi: vidusjūras galdauts, bluetooth uztvērējs 5, bluetooth transmitt, bluetooth saņem atbalstu caur iev, bluetooth uztvērējs 52, Dzīvoklis, bluetooth 5.0 chip, smart tv, audio bluetooth raidītāju tv, bluetooth daudzpunktu
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts NAV
Atbalsta Apt-x
Sertifikācija NAV
Skaņu Celiņu Viena
Saturs Audio
Interfeiss 3.5 mm
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Modeļa Numurs ORI2264
Zīmola Nosaukums GRWIBEOU
Iepakojums
WIFI Standarts NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsta AAC No
Bezvadu Tips Bluetooth

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti