Izpārdošana

€35.81

€60.70

Rowin 2.4 G Ģitāra Bezvadu Sistēmas Raidītājs Uztvērējs Elektriskā Ģitāra, Bass

Pievienot atsauksmi

Par Rowin ( Lowin )

Rowin ( Lowin ) Mūzika ir profesionāla ražo ģitāras pedālis ar 9+ gadu pieredze.Mums ir piegādātāju, lielākā daļa pārdevēji uz Amazon.Rowin mērķis ir attīstīt augstākās kvalitātes pedāli, bet nāk par pieņemamu vērtību, kuru ikviens var iesaistīties ar.Pirkšana no Rowin jums tiks nodrošināts ar vairāk uzticamu kvalitāti un profesionālu pēc pārdošanas pakalpojumu.

Rowin Ģitāra Bezvadu Sistēmu

Ar Rowin Ģitāra Bezvadu Sistēma piedāvā uzticamu un pieejamu veids, kā nosūtīt savu ģitāru (vai jebkuru citu elektrisko mūzikas instrumentu) signāls, kas ļauj jums atbrīvoties no, izmantojot kabeļus.Ar datu pārraides attālumu līdz 30 metriem, jums ir dota brīvība, lai klīst posmā patiesi dinamisku veiktspēju.

Tas ir ērts kabatas izmēra formas raidītājs, un tā atbilst uztvērējs.Konstrukcija padara to ļoti viegli lietojams: vienkārši pievienojiet katrai vienībai savā ģitāra un atbilst amp/pedāļu ķēdes, katrai vienībai būs runāt viens ar otru un sinhronizēt uz augšu, tad jums ir labi iet.Katra vienība ir aprīkots ar sarkanas gaismas Diodes, kas norāda, vai vienībām, kas ir sinhronizēta pareizi.Ar iespaidīgu 105dB dinamiskais diapazons jūsu rīcībā, dzidru paraugu ņemšana 24Bit/48kHz, un frekvenču diapazonā, kas aptver 20Hz līdz 20kHz,jūs varat būt pārliecināti, ka lielākā daļa smalkas nianses attiecībā uz savu sniegumu ir notverti un nosūtīti ar vislielāko precizitāti.

Specifikācijas

1. Augstas kvalitātes nosūta ar 48k-24 biti paraugu. 2. 2.4 G nesaspiesta nosūtīt. 3. Aptuveni 98 pēdas pārsūtīt telpām. 4. 180° grozāms vadītājs,kas pieejami par lielāko mūzikas instrumentu. 5. Piemērots visiem elektroniskās mūzikas instrumentiem. 6. 1100mAh litija baterijas,USB ports uzlādes. 7. Tas ir viegli izmantot,plug and play. 8. Atbalstu 6 komplekti, ierīces, darbu, tajā pašā laikā,viens-viens. 9. 105DB dinamiskais diapazons. 10.Materiāls:ABS plastmasa

PADOMI

1.Lūdzu, lūdzu, paziņojumu aktīvo ģitāras (kas izmantojiet akumulatoru) nedarbojas ar šo bezvadu sistēmas. 2.Lūdzu, izmantojiet kvalificētu adapteri, lai uzlādētu šo produktu.(Mobilā tālruņa 5V 1A adapteris ir OK (labi). 3.Lūdzu, uzlādēt šī vienība līdz 5-7 stundas, lai pārliecinātos, ka tas ir pilnībā uzlādēts. 4.Lūdzu, pilnu maksu, šī vienība pirms to izmanto par sniegumu. 5.Ja jūs atbilstat izgriezt problēmu, lūdzu, vienkārši izslēdziet WIFI vai citu spēcīgu signālu ierīci, lai izvairītos no signāla traucējumiem.

Tagi: bass ģitāra pickguard, amp ģitāra, koriģētājs, pedālis rowin, krūmi elektriskā ģitāra kakla, bass electr, 4 string, rowin, pedāļi rowin, ģitāras sistēma, bezvadu
Sertifikācija NAV
Modeļa Numurs WS-20
Zīmola Nosaukums LOWIN
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti