Izpārdošana

€12.12

€15.16

Īsta Āda Flip Case For Samsung A50, A70, Ņemiet vērā, 9 8 10 Kartes Slots Magnētisko gadījumos, Samsung s8 s9 plus s7 Malas tālruņa Vāciņu

Pievienot atsauksmi

1. Atpakaļ Materiāls: 100% Dabas pātagot Ādas. 2. Iekšpuses Materiāls: TPU. 3. Amats: Lieliska aizsardzība pret netīrumiem, skrāpējumiem un bojājumiem. 4.100% Roku darbs, Process, 100% pavisam jaunu un labu kvalitāti. 5. Lieliska dāvana jūsu mīļāko vai sevi.Lūdzu, Neuztraucieties Par To Attēlu, kas parāda nepareizu kameras, saņemot Preci, Tai Perfektu Kombināciju Ar Kameru Caurumu Atrašanās vietas Precizitāte.

Dongguan Huangjun Ādas Co., L td.dibināta 2008. gadā,specializējas ražošanas un pārstrādes mobilo telefonu ādas gadījumā.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, kas atrodas Dongguan pilsēta,un padarīt daudz OEM pasūtījumus uz mūsu klientu pieprasījumu.Mūsu produkti ir pārdošana ļoti labi, un arī esmu saņēmis labu reputāciju pašu mājās, gan ārvalstīs, par to augsto kvalitāti un konkurētspējīgas cenas.Produkcijas augsto kvalitāti un klienta apmierinātība ir tas, ko mēs vienmēr strādāt.

Kā krāsas, krāsošana produktu attēlus, kas pilnībā atbilst oriģinālam.Bet sakarā ar peculiarties fotogrāfijas (flash kameras apgaismojums, monitora iestatījums), krāsas, attēlus un nekustamā krāsu produktus, kas nedaudz atšķiras, Tā nevar izvairīties.

1. Vienumi parasti tiek izvesti ar 2 darba dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir noskaidroti (Sat. & Sun. & Svētku izslēgti.).

2. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir par pircēji atbildību.Lūdzu, konsultējieties ar savu shiping.please muitas iestādi, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

3. Mēs parasti kuģi caur China Post Air mail, Dizainadienas.lv Standard Shipping,ePacket,Dizainadienas.lv Premium Kuģniecības Dizainadienas.lv,EMS, DHL un citu nosūtīšanas metodi .Mēs dont kuģis, uz sestdienu vai svētdienu, kā arī Ķīnas tradicionālās brīvdienas.

1. Dizainadienas.lv pieņemt Darījuma/Kredīta Karti/Naudu Booker/Western Union.

2. Pilns maksājumu ir saņēmis 7 (septiņu) darba dienu laikā.Un, ja jums ir kādas problēmas, par maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams. 1. Ja jūsu nav apmierināti ar savu pirkumu, būsim priecīgi piedāvāt apmaiņu vai kompensāciju pēc 7 dienām,bet jums vajadzētu slogu kuģniecības maksa par sūtīšanu atpakaļ. 2. Atpakaļ preces, tām jābūt to sākotnējā nosacījumi, lai saņemtu kompensācijas vai apmaiņu.Pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms atgriešana objektus.Lai mēs varētu sniegt jums pareizo adresi.

1. Mēs cenšamies nopelnīt 5 zvaigžņu vērtējumu no katra pirkuma.Kad jūs saņemsiet savu pirkumu, lūdzu, veltiet laiku, lai mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, ja jūsu apmierināta ar preci. 2.Ja tur bija kaut kas par neapmierinošu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Q: vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

Q: Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?

A: Mums ir paziņojušas, iepakošanas detalizēti apraksta katru produktu, lūdzu, pārbaudiet tā, paldies!

Q: es esmu pārdevējs, es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Tagi: samsung 9. piezīmi, ādas maisiņš, galaxi, ņemiet vērā, 10 lite catrina, samsung note 10 lite kuromi, ja samsung note 10 plase īstas ādas, samsung note 10 lite nyanko sensei, samsung note 10 bounty hunter, samsung 9. piezīmi, krīklis ādas, siksniņa samsung note 10 lite, samsung 9. piezīmi gadījumā ādas josta, capa ņemiet vērā, 10 lite ginesa rekordu
stāvoklis 100% Oriģināls LANGSIDI Zīmola Telefonu Gadījumos
Saderīgas Samsung Modelis Galaxy Note10+
Veids Mobilo Telefonu Gadījumos Un Tālruņa Piederumi
Modelis 5 coque samsung s10 būtiska samsung s10 būtiska samsung s9
Funkcijas Statīvs
Izmērs 4.7
izcelsmes vieta Dongguan, Ķīna (Mainland)
Modelis 1 ja samsung s8 gadījumos, samsung galaxy s7
Modelis 4 coque samsung s8 coque samsung s7 coque samsung s9
Zīmola Nosaukums LANGSIDI
Materiāls 100% Pilna Graudu Ādas
Iepakojums LANGSIDI Atsevišķu Box Iepakojumā
Saderīgu Zīmols Samsung
cilvēki Universāls Tērps Sievietēm Meitene, Vīrieši, Bērni, Veci
Laiks 2019 Jaunas Ielidošanas
Modelis 3 Gadījumos, samsung s10 plus atpakaļ sedz case for samsung s8
Dizains Vienkāršā
Model 2 Gadījumos, Samsung S8/S8 Plus Gadījumos, Samsung S7/S7 Malas
Drop Shipping / Mix Krāsa Atbalsts

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti