Izpārdošana

€7.59

€10.12

Modes Shell Ziedu Līgavas Piliens Auskari Zelta Krāsā Kāzu Rotaslietas, Aksesuāri, Roku Darbs Sievietēm Auskari

Pievienot atsauksmi

produkta informācija

Vienuma tips:auskari Krāsa:zelta Gadījumiem:kāzām/party/prom/Jubileju Environmenttal Standarts:Hipoalerģiska svina, niķeļa bezmaksas Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 darba dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt visu informāciju par mums, ja vēlaties.

Kuģniecības 1.Kad jūs spēlēt pasūtījumu ,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, ieskaitot piegādes izmaksas. 2.Mēs kuģis visiem zemes gabaliem robežās, 2-6 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. 3.Bezmaksas piegāde ir tikai izvēlieties valstīs .Ja jums nav viena no tiem, vai ir vajadzīga ātra piegāde,lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums jaunas atlaides cenu. 4.pasūtījuma vērtība ir vairāk nekā $200 lielākā daļa valstī mēs nodrošinām bezmaksas ātra piegāde ar DHL/Fedex/Aramex/EMS. 5.Mums nav garantija, piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu pasūtījums ir pārbaudīti.Maksājums: 1. Vīza, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto un bankas pārskaitījumu visi pieņemti. 2.Maksājums tiks apstiprināts Dizainadienas.lv 24 stundas.Atsauksmes 1.Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznes,un dalīties ar draugiem,ir mūsu VIP klientiem ar lielāku atlaidi. 3.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar labāko pakalpojumu.Atgriešanās dienests 1.Lūdzu, sazinieties ar mums ziņot par bojātu posteņiem 3 dienu laikā pēc saņemšanas. 2.Pircēji ir respondsible atgriešanās kuģniecības izmaksas.

Tagi: zelta austiņas shell, har kāzu rotaslietas, līgavas rotaslietas ziedu, gaismas līgavas rotaslietas, dāmas līgavas auskari, soda līgavas auskari, jewlary kāzu rotaslietas, stāvēt shell rotaslietas, ziedu džutas, vīrieši shell earings
Materiāls Shell
Auskari Tips Piliens Auskari
Zīmola Nosaukums jonnafe
Stils Moderns
Modeļa Numurs JH5167
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Auskari
Sods vai Modes Modes
Metālu Tips Vara
Dzimums SIEVIETES
Formas\raksts AUGU

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti