Izpārdošana

€18.03

€22.54

12V 60W Eļļa/jēlnaftas Šķidruma Kartera Nosūcējs Slaucīt Valūtas pārskaitījumiem Sūkņa Iesūkšanas Pārsūtīt Sūknis + Lampas Auto Auto tehniskā apskate Laivu

Pievienot atsauksmi

[SPECIFIKĀCIJAS]: Sūkņa Izmēri: 5.1 x 5 x 3.3 collu, Ieejas Spriegums: 12V/24v DC, Nominālā Strāva: 5A, Skaņas: 70 dB, Vibrācija: ir Mazāk Kā 2.5 m/s2, Maksimālais Plūsmas Ātrums: 1,5 L/min/1L/min, Maksimālais Piegādes Augstums: 2.3 pēdām.

[PIETEIKUMS]: Naftas jēlnaftas Nosūcējs, ko izmanto motociklu, piekabes, automašīnas, kvadracikli, rūpniecības/ medicīnas/ ķīmiskās iekārtas, ūdens attīrīšana &attīrīšanas iekārtas, automašīnu tīrīšana, lauksaimniecības smidzināšanas, utt.

[UNIVERSĀLS]Degvielas Sūknis ir piemērots sūkņa motoru eļļas, jēlnaftas, naftas apkures, ūdens un citi vērtspapīri ar korozīvu šķidrumu iedarbību.

[KOMPAKTS un PĀRNĒSĀJAMS]: Ar rokas sūkņa Rotācijas Mucu Sūknis, viegli un droši, lai tīra eļļa-izmaiņas.Iebūvēts padeves vārstu un filtru, viegli piekļūt tīrīšanai eļļas sūknis.

[OPERĀCIJA]: Eļļas Iesūkšanas Ieroci var veikt eļļa vienkārši izklāstot motors ar eļļas līmeņa mērītāju nesa.Šķidruma Sūknis darbu savienošanas skavas automašīnas akumulators.

Šo augsti efektīvu degvielas sūknis ir Ideāla iekārta, lai ātri un tīra eļļa-izmaiņas.

Tas darbojas lieliski, sūkņu motoru eļļas, jēlnaftas un mazuta.

Par to uzstādīšanu, jums vienkārši nepieciešams, lai vieta, ieplūdes un izplūdes šļūtenes pēc piemērotas vietas, pievienojiet strāvas skavas uz automašīnas akumulatora, un nospiediet pogu.

Šis process ir ļoti vienkāršs un jūs bieži vien var darīt ar sevi, lai nodrošinātu, ka jūsu motors darbojas nevainojami.Specifikācijas:

Materiāls: Plastmasas & Alumīnija

Krāsa: Melna, Dzeltena

Ieejas Spriegums: DC 12V/24v

Jauda: 60W

Strāva: 5A

Motoru Eļļas (40-60 grādos) Plūsmas Ātrums: apm. 1L / min

jēlnaftas Plūsmas Ātrums: apm. 250L / H

Ieplūdes Šļūtenes Garums: apm. 155cm/61inch

Ieplūdes Šļūteni Ārējais Diametrs: 6mm/0.236 collas

Ieplūdes Šļūtenes Iekšējais Diametrs: 4mm/0.157 collas

Izplūdes Šļūtenes Garums: apm. 124.5 cm/collu 49

Izplūdes Šļūtene Ārējais diametrs: 12mm/0.472 collas

Izplūdes Šļūtenes Iekšējais Diametrs: 10mm/0.39 collas

Līnijas Garums: apm. 71cm/28 collu Pakete Iekļauj:

1 x Degvielas Sūkņu Nodošana

1 x Izplūdes Šļūtenes

1 x Ieplūdes Šļūteni

2 x Šļūtenes Skavas

2 x Akumulatora Skavas

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: pnematic šķidruma sūknis, baseins, sūknis tīra, sūkņa sieviete, greznums ūdens, 12v eļļas atsūknēšanas mašīnas, eļļas sūknis, sūkņa bravo, 12v eļļas sūknis, 12 v eļļas sūknis, smērvielas, eļļas sūknis
Pieteikums Citi
Jauda elektriskā
Struktūra Citi
Modeļa Numurs Sūkšanas Pārsūtīt Sūknis
Standarta vai Nestandarta Citi
Zīmola Nosaukums ACAMPTAR
Teorija Citi
Degviela Benzīns
Izmantošana Eļļa

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti