Izpārdošana

€21.06

€30.09

"Eiropa 2020" Jaunu Modes Black Grafiti Krāsošanas Platformas, Čības Vīriešu Pāris Kurpes Microfiber Gaisa Lielība Augstu Vīriešu Apavi, Čības, Ikdienas

Pievienot atsauksmi

Dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt mūsu veikalu.Kopš kurpes, jūs meklējat pie ir izgatavoti Ķīnā, izmēra apavi var atšķirties no izmēra tiek izmantoti, lai.Lūdzu, uzmanīgi izvēlieties izmēru kurpes saskaņā ar izmēru chart.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Tas ir mans goda vārdu, ka jūs turpināt, lai atrastu kaut ko aizraujošu mūsu veikalā.

( Vīrieši MŪS Izmēri Atšķiras no MUMS Sievietēm Izmēru, lūdzu, izvēlēties izmēru, atbilstoši jūsu kāju garums)

Vīriešiem Kurpes Izmēri

Paziņojums:

Lūdzu, izvēlieties izmēru pēc jūsu kāju garums, ne kurpes, garumu , Lielumu Diagramma var palīdzēt jums atrisināt 90% no to lieluma, izvēloties problēma.

Ja kājām ir biezs un plašs , var izvēlēties vienu izmēru lielāks ;

Ja pēda ir šaura un tieva , jūs varat izvēlēties vienu izmēru mazāku .

Ja jums nav skaidrs, kā izvēlēties, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Būtu labāk jums, ņemiet vērā, kāju garums pasūtījuma .

Kurpes, mēs nosūtīsim ir Ķīniešu izmēri, Izmēru zīme uz kurpēm liecina Ķīnas lielums, kas nav EUR vai MUMS izmēriem .

Produkta apraksts:

"Eiropa 2020" Jaunu Modes Black Grafiti Krāsošanas Platformas, Čības Vīriešu Pāris Kurpes Microfiber Gaisa Lielība Augstu Vīriešu Apavi, Čības, Ikdienas

Paku un Sūtījumu

Par Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Lūdzu, lūdzu, nav kuš, lai mūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, ja neesat apmierināts ar pasūtījumiem, bet atstāt mums iespēju, lai atrisinātu tā, lai jums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu tevi.

Par Attēlu

Atšķirība krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu gaismas, fons utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka objekti, kas saņemti, ir nepareizas krāsas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai redzētu, atgriešanās ir iespējams.

Par Kuģošanas

Pēc apmaksas, jūsu pasūtījumu, Mums būs izsūtīti uz zemes gabala atrodas 3 darba dienu laikā, izņemot Brīvdienas.Par kuģošanas laikā, jums ir nepieciešams, lai iepriekš pārbaudīt informāciju par piegādes laiku jūsu valstī.

Par Atgriešanos

Gadījumā, ja bojātas preces vai nepareizi vienumus, kas jums, mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums.

Klientiem, ir pārbaudīt visus objektus pēc to saņemšanas, un paziņo mums 2 darba dienas, ja kaut kas ir pazudis vai bojāts.Mums nav kompensācijas kuģniecības maksa par atdevi, kas nav bojāts.

14 dienu laikā pēc saņemšanas var atgriezt atpakaļ preci.Pircēji ir atbildīgi par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Par Nodokļu

Jums ir pakļauti importētās nodokļiem, nodevām, kas varbūt uzlikt jūsu vietējā muitas iestādē.Mēs neesam spējīgi, lai informētu jūs par maksu, kā tas ir no dažādām valstīm un objektus .

Saņemt Adresi

Uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu un mājas numurs jūsu piegādes adresi, kad jūs veicat pasūtījumu, jo Krievija ir jauns likums tagad, post office nebūs nosūtīšanas zemes gabalu, lai jūs, ja jums nav rakstīt vārdu un uzvārdu.Visbeidzot, mums nav jāuzņemas atbildība.

Ir jauka diena!

Tagi: gados zeķes sievietēm 3d, vw transporter decal, rokas rokudzelžus rozā, gados džemperis, violeta, gadu zvaigžņu ekskavatoru, bezvadu lādētāju 44w, rokas rokas izsmidzinātājs, bezvadu maksas qc 3, tweeter hifi 36 collas
Zīmola Nosaukums X
Modeļa Numurs 362 vīriešu čības, kurpes gadījuma
Modelis Tips grafiti
Slavenu Zīmolu Apavi modes Apavi Vīrietis
Max Gaisa gaisa apavi
platformas apavi Chaussure Homme Cuir
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Apavi Tips Pamata
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
zapatillas hombre deportiva vīriešu kurpes gadījuma
Virsas Materiāls Microfiber
Zole Materiāls Gumijas
gadījuma cilvēks apavi melnas kurpes
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Vienuma Tips ikdienas apavi
gaisa čības Platformas
Sezona Pavasara/Rudens
modes apavi modes čības
zīmolu apavi Pāris kurpes
Zolīte Materiāls PU
Iezīme Anti-Smarža
krāsa Melna Zaļa, Sudraba, Sarkanā, Zilā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti