Izpārdošana

€56.70

€77.67

Āra Gulta Portatīvo Viegls Zvejas Saliekamais Krēsls Brīvdabas Atpūtas Locīšanas Kempings Gultiņa Saliekams Comfy Vienai Personai, Gulta

Pievienot atsauksmi

Locīšanas Kempings Gultiņa Saliekams Comfy vienai Personai, Gulta Portatīvo Viegls lieljaudas Gulta ar Uzglabāšanas Soma, Iekštelpu un Āra

Apraksts: Viegli pārvadāt un gaismas!Pievienot uzglabāšanas soma, lai padarītu to vieglāk veikt.

Pēc tam, kad salocīts, tas var notikt ar vienu roku, vai to var viegli salikt automašīnu vai motociklu.Tas ir viegli montēt!

Piemērots āra aktivitātēm, piemēram, kempings, pludmales, restes, ekskursijas, pasākumus un festivālus.

Ar gultu, vasarā, jūs varat sleep vēss, bet ziemā, jums nebūs izvairītos no aukstā gaisa, no zemes, kas novērš grunts atdzišanas.

Pat, ja virsma ir nelīdzena, gultas neietekmēs, un jūs varat sleep mierīgi visu nakti.

Funkcijas:

1. Piemērots Lielums: Pasākumus, par garumu 74.8" x platums 25.6" x augstums 6.7" / 15".Uzglabāšanas izmērs: par 21.7" x 7,9" x 7,9".Svars: aptuveni 5lb, celtspēja: par 330lb.Aksesuāri: īpašie uzglabāšanas soma.Var pārvērst par 6.7" un 15" augstums kempings gultas!Brīvs no mitruma, Kukaiņiem, netīrumiem, utt., un var bloķēt aukstu vai karstu gaisu no zemes, padarot to sleep ērti.

2. Augstas kvalitātes Materiāli: Featured ar Oksfordas +7075 alumīnija sakausējuma kannas, gultas, var izturēt 330 mārciņas!Izmantojot īpašu Oxford audums, ūdensizturīgs, mitruma izturīgs un nesabruks.Rāmis ir izgatavots no 7075 speciālo aviācijas alumīnija, kas ir lielisks un spēcīgs, un būs neattiecas uz sāniem.

3. Ērti un Elastīgi: gultas funkcijas laba gaisa caurlaidība, un gulta formas dizains nav viegli ietekmē ģeotermālā siltuma.Izturīgs Oxford sēdvietas ir ērtas un elastīgas, kas nodrošina komfortablu gulēšanu pieredzi.Izmantojot principu trīsstūrveida stabilitāti, problēma deformācijas slodzes joslā iepriekš izmantoto locīšanas gulta, jo ilgu laiku lietojot, ir atrisināta.

4. Viegli Pārvadāt: A glabāšanas soma ir iekļauta, lai padarītu to vieglāk veikt.Pēc locīšanas, tas var notikt ar vienu roku, vai to var salikt automašīnu vai motociklu.Tas ir viegli montēt!

5. Plašs Pielietojums: Var izmantot daudzās situācijās, piemēram, kempings, pārgājieni, sporta spēles, skatīties sporta spēles!Arī var izmantot kā pagaidu gulta numurā.Ideāls arī klientu vizītes, biroja pārtraukumi un stacionāro aprūpi.

Specifikācijas:

Krāsa: Khaki, black

Paplašināts izmērs(aptuveni): 190x65x17/38cm/74.80x25.59x6.69/14.96. (garums * platums * augstums)

Krātuves izmēru(aptuveni): 55x19x18cm/21.65x7.48x7.09in (garums * platums * augstums)

Ņemot slodzes(aptuveni): 150KG

Svars(aptuveni): 3KG

Audums: Oxford +7075 alumīnija sakausējuma

Iepakojuma Saraksts:

1 Iestatiet saliekamo Gultu (arī uzglabāšanas maiss)

Tagi: gulta reizes, plaša saliekamais krēsls, nometnes bērnu gultiņa, āra kempings divvietīga gulta, pilnu nometnes gulta, Pludmales Krēsls, gaisa matrača, drošas gultas, saliekamās gultas campin, krēsls zivis
Ar Palielinātas Režīmā Citi
Modeļa Numurs Āra locīšanas vienkārša gulta
Āra Aktivitātes Nometnes
Iepakojuma saraksts
Piliens kuģniecība Atbalsts

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti