Izpārdošana

€4.33

€8.48

Velosipēdu Zvaniņu Elektronisko Gredzens ar Velosipēdu Ragi Dators, Lukturu 3 in 1 120DB Skaļi Gaisa Trauksmes Velosipēdu Piederumi

Pievienot atsauksmi

Uzmanību:Labākais Veids, Uzstādīšana

Labākais montāžas stāvoklim magnēts, kas ir uz augšu no velosipēda runāja.Augšā velosipēdu runāju, ir ne-apļveida struktūru.Pēc tam, kad magnēts ir bloķēta, tā nevar šūpoties uz priekšu un atpakaļ, un bezvadu signāls ir stabils.Attālums starp magnētu un sensoru, vajadzētu turēt aptuveni 6mm.Ja tas ir pārāk tuvu, tas var kļūt nestabila.Magnēts atbilst centrs nostāju raidītājs patika attēlu, parādīja, un signāls ir stabils un precīzs.Bezvadu palaidējs nepieciešams 2032 pogu šūnas.

Vai vēlaties saņemt spilgti velosipēds gaismas braukt naktī ?Vai jūs vēlaties, lai brīdinātu citas automašīnas vai braucējiem, braucot ar velosipēdu naktī ?Vai jūs vēlaties velo odometrs, lai sasniegtu jūsu fitnesa mērķiem ?Vai jūs vēlaties skaļi velosipēdu zvaniņu, lai citiem ir brīdinājums ?Vai jūsu stūres nav pietiekami daudz rezerves, lai visus sīkrīkus ?

NEWBOLER 3 in 1 riteņbraukšana set ir jūsu labākā izvēle.

Funkcijas

800 Lm Velosipēdu lukturu dod jums awesome redzamību un saglabāt drošu distanci tumsā.Velosipēda spidometrs ar precīzu izsekošanu uz ātruma un attāluma palīdz jums iegūt vairāk prieka no jūsu velosipēdu ceļojumā vai viegli sasniegt jūsu fitnesa mērķus. 120dB skaļrunis nodrošina skaidru brīdinājumu garāmgājēji braucēju un automašīnu.Lūdzu, baudīt riteņbraukšana ar šo brīnišķīgo sīkrīku, jo jebkurā laikā sajust savu ātrumu!

Specifikācijas

Nosaukums:NEWBOLER Velosipēdu Datoru Ragu Gaismas Modelis: BK-1920 Lukturu spilgtums: 800 lm Apgaismojuma režīms: Augstas/Zemas/Flash Attālums: 200m Elektronisko ragu: Par 120 dB Lampas Gaismas darba laiks: 5hrs/10hrs Dators darba laiks: 3000hrs Akumulators: 4000mAh Uzlādes režīms: USB uzlādes Papildināt laiks: 4hrs Sensors baterija: CR2032 Sensora darba laiks: 12months, 1h/dienā Ūdensizturīgs: IP65 Svars: aptuveni 145g Izmērs: apmēram 110*40* 35mm Krāsa: Sarkana / Zila / Zaļa / Melna

Barošanas Avots

Iebūvēts 4000mAh augstas kvalitātes uzlādējams litija bateriju, un viedo mikroshēmu, lai iegūtu labāku sniegumu, jo vairāku funkciju piederumi.

Ieslēgt/izslēgt/Gaidīšanas režīmā

Savukārt par : Ilgi, nospiediet Ieslēgšanas pogu, pēc 3 sekundēm , velosipēdu gaismas un odometra kļūs par tajā pašā laikā.Izslēgt: Ilgi, nospiediet Ieslēgšanas pogu, pēc 3 sekundēm jebkurā statusa, velosipēdu gaismas un odometra tiks izslēgts un ekrāns nerāda.Gaidīšanas režīms: Pēc tam, kad ieslēgt, ekrāns pārslēgsies uz gaidīšanas režīmu, kad nav nekādas kustību pēc 4 minūtēm, tikai pulkstenis un akumulatora jauda būs redzams.

Velosipēds datoru

Velosipēda spidometrs ar precīzu izsekošanu uz ātruma un attāluma palīdz jums iegūt vairāk prieka no jūsu velosipēdu ceļojumā vai viegli sasniegt jūsu fitnesa mērķus. 12 FUNKCIJAS BIKE computer (DATORS): augstākā/current/vidējais Ātrums, attālums, apgaismojums, LCD atpakaļ gaismas, pulkstenis, laiks, kaloriju, auto izslēdziet/datu glabāšanai, enerģijas taupīšanu utt.;

Atmiņas funkcijas

Kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, lūdzu, uzlādējiet to laiku.Ja akumulators ir pilnīgi izlādējies, tas radīs visi dati ir pilnībā zaudēti.Rūpnīcas režīmā tiks atjaunots pēc uzlādēšanas.Ceļojums Distantance (DST) : Lūdzu, ilgi, nospiediet Ieslēgšanas / izslēgšanas pogu 3 sekundes, lai nodzēstu DST, AVS, MXS, TM un CAL vērtību ar nulli.Velosipēds gaismas un dators būs arī iespējams izslēgt.Visi dati skaidrs : Lūdzu, ilgi, nospiediet "SET" un "MODE" pogu uz 10 sekundēm, lai nodzēstu visus datus.Kā atiestatīt apkārtmēru, svaru, pulkstenis : Saglabāt Nospiediet REŽĪMU taustiņu un IESTATIET taustiņu 5 sekundes, tajā pašā laikā, uzņēmēja ienāk nosakot valsts.

Savienojums

Velosipēds odometra rādījums sensora savienojumu ar magnētisko bezvadu, velosipēdu zvaniņu savienojumu struktūra ar vadu .Darba princips bezvadu versija bezvadu attālums ≤ 55 cm/collu 21.65 attālums starp magnētu un palaišanas jābūt 3 mm, vai arī tā

Spilgti atpakaļ gaismas

2.1 " lielā ekrāna LCD displejs ar ilgstošu apgaismojums,ļauj jums lasīt digitālās skaidri dziļi tumša nakts vai tunelim.Saglabāt nospiediet SET pogu 2 sekundes, lai to ieslēgtu, saglabāt nospiediet SET pogu 2 sekundes, lai to IZSLĒGTU.

Velosipēds LED gaismas

800 Lm Velosipēdu lukturu dod jums awesome redzamību un saglabāt drošu distanci tumsā.Vadu kontroles vai kontroles Pogu, nospiediet pogu "LED" mainīt modeļa vai nospiediet ieslēgt pogu uz korpusa, lai mainītu modeli.Ir 4 veidu spilgtumu. (1)100% spilgtuma 1 Led; (2)100% spilgtuma 2 Led tas savukārt 60% spilgtums, ja nav kustība pēc 3 minūtēm; (3)60% spilgtuma 2 Led; (4)2 Led flash, 2 Led slēgta.

Saprātīgas Drošības Ray

Salīdzinot ar citiem velosipēds gaismas,šo velosipēdu lukturu funkcijas ar anti-glare dizains.Tā ir spilgta nakts braucēji, un tas nav akls vadītājiem, palielinot drošību pilsētā braucējiem un strādnieki, kas atrast sev nozvejotas tumsā.

Spotlight / Prožektors

arī zvanīja no uzmanības padarīt spilgti vairāk, ilgāk, prožektors, padarīt par spilgti plašāk.lai pārliecinātos, jums ir skaidra vīzija naktī.Doule T6 LED 800 gaismas lukturu ar 3 režīmiem(spilgta gaisma; vāja gaisma; zibspuldze;), super spilgti, dod jums awesome redzamību un saglabāt drošu distanci tumsā.

Velosipēdu Zvaniņu

120dB skaļrunis nodrošina skaidru brīdinājumu garāmgājēji braucēju un automašīnu.Lūdzu, baudīt riteņbraukšana ar šo brīnišķīgo sīkrīku, jo jebkurā laikā sajust savu ātrumu!

Vadu kontroles.Ir 3 veidu skaņas režīmā. 120dB.Ilgtermi nospiediet pogu "SPK", 8 sekundes, lai izvēlētos skaņas režīmā, kas jums gribēja.Piemērots visu veidu lietotājiem.

Lielisks ūdensizturīgs un nepievelk putekļus sniegumu

Saglabāt spilgti, pat pēkšņa lietus laikā ar velosipēdu , nav jāuztraucas, tā tiks sagrauta laikā slikti laika apstākļi .

Tagi: gps spidometrs ūdensizturīgs, spilgti velosipēdu, elektrisko ragu, bērni spēlē telts playhouse, bicycl ragu, newbol, policijas sirēnas, lai velosipēds, piederumi figūriņas 135, velosipēdu aksesuāri vispārīgi, bell velosipēds, velosipēdu policijas sirēnas
Feture 3 Viegli un droši izmantot, kad bremzēšanas
Sertifikācija CE
Materiāls ABS
Baterijas Tips Veidot uzlādējams akumulators 4000 mAh
Veids Elektriskā Ragu
Feture 2 120db Ārkārtīgi skaļa & skaidru skaņu
Feture 1 Savienojams ar visām velosipēdu, ieskaitot ceļa velosipēdi
Izmērs 110*40* 35 mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs ODO022

Uzrakstīt recenziju