Izpārdošana

€3.99

€7.81

Baleta Kurpes, Balts, Rozā, Sarkanās, Melnās Auduma/Ādas Baleta Deju Kurpes Meitenēm, Bērniem, Sievietēm Skolotāju Joga, Trenažieru Zāle Dzīvoklis Baleta Čības

Pievienot atsauksmi

Gumiju un regulējamu gumiju dizains ir ērts, vienkāršs un drošs.

Izsmalcinātu un ērts kokvilnas audums ir labākā izvēle kājām.

Zema plakana papēža, ir drošs dejas .

Sirds formas ādas bāzes, mīksta zole attiecas uz iekštelpu dejas.

Lūdzu, izvēlieties pareizo izmēru atkarībā no kāju garuma un diagrammas

1. Platums kurpes ir normāli.Varbūt apavi nav piemēroti pārāk maza vai pārāk tauku kājām. 2. Tur ir par 0.01 cm--0.2 cm vidējais kļūdas par izmēru chart.Lūdzu, apsveriet to, ja pasūtījuma. 3. Lūdzu izmēriet savu pēdu garumu atkarībā no tā, kā šādi:

Silts uzvedne 1.Ir fani veicināšanai veikalā.Jūs saņemsiet vairāk atlaides, ja tu seko veikalā. 2. Ja jūsu pasūtījumā ir vairāk kā 8 pāri, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs quote jums lētāku cenu.Krāsa Mēs parādīt šeit reālu foto,bet tas var būt atšķirīgs dažādu krāsu kā gaismas un dažādiem datoriem.Mēs cenšamies, lai to samazinātu un tiešām prece krāsa dominē,arī sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk reālu foto, lai apstiprinātu.Piegādes laiks mēs parasti izmanto Ķīnas ziņu Gaisa Pasts, kas parasti ir bezmaksas piegāde.Paredzamā kuģniecības laiks ir šādi: 1.Amerikas savienotās Valstis: 9-23 darba dienās no 2. Citām valstīm: 15-60 darba dienu laikā Kuģniecības 1.Mēs kuģis no vienumus, cik drīz vien iespējams, kad saņēmis maksājumu. 2.Mēs atmaksāsim pircējiem vai nosūtīt kurpes, lai jūs, ja viņi nevar saņemt preces, 60 dienu laikā. 3.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk, pls sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, un mēs jums varam piedāvāt šādu ātrāk kuģniecības veidos:UPS,DHL,Fedex,TNT,EMS.

Atsauksmes mums, Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm un pakalpojumiem,lūdzu, sniedziet mums 5 punktus augstu atzinību, mēs turpināsim smagi strādāt, lai jūs varētu sniegt kvalitatīvus pakalpojumus.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu precēm un pakalpojumiem, lūdzu, nesteidzieties dot negatīvu atsauksmi.Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu laikus.

Tagi: baleta par, ādas, zamšādas deju kurpes, sarkanā vienīgais sūknis, baleta dzīvoklis, baleta kurpes, f deju kurpes, ādas deju kurpes weddiny, balleria baleta deju kurpes, danc kurpes, sexy deju kurpes melna
Zīmola Nosaukums HIPPOSEUS
Zolīte Materiāls Kokvilnas
Deju Apavu Tips Mīkstas Baleta Kurpes
Līmenis Prakse Profesionālā
Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Izmērs EU 24-45
Papēža Augstums Dzīvoklis (0 1/2")
Zole Materiāls Mīksta Zole
Papēža Tips Dzīvoklis
Virsas Materiāls Audekls
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Izlaides Datums Spring2018
Dzimums Unisex
Rotājumi NAV
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modeļa Numurs BL/BC
Slēgšanas Tips Gumiju
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sporta Apavu Tips Deju kurpes
krāsa Melna Balta, Rozā, Sarkana
Kurpju Platums Vidējā(B,M)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti