Izpārdošana

€32.03

SKAIDRS, caurspīdīgs DILDO 21 cm Seksa veikalu, dzimumlocekļa, pieaugušo rotaļlietas, Anal, dildo, rotaļlietas sievietēm, piesūcekni dildo

Pievienot atsauksmi

Skaidri labāko dzimumlocekļa!

X Ray Skaidrs ir patiess prieks pieredzi, ar īpaši izstrādātu formulu, kas optimizē mīksta un zīdaina, ar stingrību un ir pilnīgi caurspīdīgs reālistisks dildo.

X Ray ir izgatavots no gala versija 2020. gadam Želejas materiāla, pilnīgi bez smaržas, mīksts pieskarties un ļoti viegli tīrīt.

Gaismas skaidrību un reālistisku formu, ļaus piepildīt visas jūsu fantāzijas!

Ar elastīgu asi, detalizēti vēnām un noteikts vadītājs, X Ray Skaidrs piesaistīs jūsu sajūtas vizuāli un fiziski.

Spēcīgu piesūcekni bāzi, ievēro, lai gandrīz jebkuru plakanu virsmu un padara katru dildo izmantotu saderīgu.Skatiet produkta attēlus reālā izmēra Kopējais garums; 21 cm x 4 cm diametrā.Pilnībā Zemūdens.Materiāls Jelly hipoalerģiska testē Bez Phalatos.Viegla apkope.

MATERIĀLU UN APRŪPE

Xray ir Želejveida Materiāla, kas nerada bojājumus uz ādas, nav poraina un tādējādi, tas ir ļoti higiēnisks.Mīksta un elastīga tekstūra nodrošina, ka Pieniņš materiāls ir patīkama un viegli slide.Tā ātri uzsūc un saglabā siltumu no jūsu ķermeņa.Izmantot smērvielas, mēs iesakām uz ūdens bāzes lubrikantiem Waterfeel.Tas ir mīksts ar materiāliem un nodrošina, ka tas tur tekstūras uz ilgu laiku.Pēc tam, izmantojot to tīru to ar waterfeel toy cleaner vai ph neitrālas ziepes un siltu ūdeni ideāls tīrīšana.

ZĪMOLA XRAY

Sabiedrība un reāli sajust, definēt XRAY zīmolu, augstas kvalitātes produktu par pieņemamu cenu, kas garantē perfektu kombināciju cenu un baudu.Sūtījumiem diskrēto

Visas mūsu paketes ir neitrāla.Nē zīmēm, logotipiem, nav pazīmes, ko tā satur.Jūs varat būt pārliecināts, ka neviens gatavojas uzzināt, ko jūs lūdza.

Mēs arī neietver adrese, no mūsu noliktavas vai uzņēmuma nosaukumu.Tāpēc neviens nevar meklēt kaut ko, par to, kas kastē ir.

Apmierinātība Garantiju

Mēs vēlamies, lai jūs būtu apmierināti ar savu pirkumu.Tas ir iemesls, kāpēc mēs esam klientu apkalpošanas čats 12 stundas dienā ar atbalsta spāņu un angļu valodā.Ja jums ir kādas problēmas, tomēr nelielas, sazinies ar mums un mēs darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai to salabotu.Kvalitātes Nodrošināšana.

Visi mūsu produkti ir pārbaudīti un atbilst visām ES prasībām.Tie ir 100% jauns un ražotas ar medicīnisko klases materiāliem, lai nodrošinātu jūsu drošību.Jums var būt mierīgs @ iepirkšanos mūsu veikalā.Mēs gribam, lai nodrošinātu drošību mūsu produktiem, kas ir iemesls, kāpēc tie ir iztīrīti un aizzīmogotā laikā iepakojuma.

Tas ir iespējams, ka to atverot tā smaržo nedaudz, jo tā bija noslēgta mēnešiem.Notīriet to un nosusiniet to, protams, un smaka pazudīs

Cik ilgi mūsu sūtījumiem ņemt?

Mēs izmantojam express shipping par visiem mūsu sūtījumiem.Tas ir iemesls, kāpēc jūs saņemt jūsu produkta 3-5 dienu laikā pēc pirkuma saskaņā ar nosūtīšanas valsts.

Pasūtījumiem Spānijas teritorijā: jūs saņemsiet jūsu pasūtījuma 3 dienas pēc iegādes.

Pasūtījumiem ārpus Spānija: jūs saņemsiet jūsu pasūtījums 5 dienu laikā pēc pirkuma.

Cik ilgi tas veic, lai process sūtījumiem?

Mēs pildīta mūsu pasūtījumu 24 stundu laikā.Jūsu pasūtījums tiks nosūtīts 24h pēc pirkuma.

Jūsu viedoklis ir svarīgs

Mēs vēlamies, visaugstāko apmierinātību, iespējams mūsu klientiem.Tas ir iemesls, kāpēc mēs rūpējamies par visiem aspektiem, par savu pieredzi.Lai gan mēs nevaram zināt, ja mēs darīsim to pa labi, līdz mēs zināt jūsu viedokli.Ja esat apmierināts ar savu pirkumu, mūs atstāt 5 zvaigžņu reitingu, un pastāstīt savu pieredzi.

Tagi: dildo, apaļā gailis gredzens, manējā seksa rotaļlietas, rotaļlietas usb, seksa rotaļlieta, dildo anālo iesūkšanas, vibrat, dzimums, lelo seksa rotaļlietas, vīrieši buttplug
Vienuma Tips Anālās Seksa Rotaļlietas
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No
Izcelsme ES(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 10101454
Izmērs 21
Materiāls Silikona

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti