Izpārdošana

€15.00

€16.30

Pikaso Pimio 605 Dzidri Balts un Sudraba Klipu Metāla Rullīti Lodīšu Pildspalva ar Dimantu uz augšu Lodīšu Pildspalvas par Ziemassvētku Dāvanu

Pievienot atsauksmi

Pikaso Pimio 701 Dzidri Balts un Sudraba Klipu Metāla Rullīti Lodīšu Pildspalva ar Dimantu uz augšu Lodīšu Pildspalvas par Ziemassvētku Dāvanu

Paziņojums:Sakarā ar dažu iemeslu dēļ, ražotāja partijas,dažreiz oriģinālu dāvanu kastē nav tas pats, kas ar attēlu,bet mēs pārliecinātos, ka tas ir arī luksusa oriģinālu dāvanu kastē!

Tips: Tintes pildspalvu

Firmas Nosaukums:Pimio

Nib Materiāls:Iraurita

Materiāls:Metāla

Iepakojums:Dāvanu Kaste

Nib Tips:Standarta Tips

Rakstīšanas Punkts:0.7 mm

Modeļa Numurs:701

Krāsa: Melna,balta,gaiši zila

Pakete ietver:

1 x Pildspalvu

1 x Oriģinālu dāvanu kastē

Laipni vairumtirdzniecības sadarbību,nekādu problēmu,lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums,vai sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas online!

Klientu Apmierinātība

Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājuma

Ir daudzi maksājumu metodes pieejama Dizainadienas.lv piemēram, Darījuma,kredīta kartes, reālā laika bankas pārskaitījumu, bezsaistes maksājumu (bankas pārskaitījumus un Western Union).Jūs varat izvēlēties metodi, kas ir ērtāk.Lai aizsargātu jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Dizainadienas.lv, un netiks izpausta, kamēr jūs saņemat jūsu pasūtījumu un ir apmierināti ar to.

Piegāde

1.Vienumi parasti tiek nosūtīti ārpus drīz pēc tam, kad maksājums ir ticis pārbaudīts (Sat. & Sun.izslēgts.)

2.Preces tiks nosūtītas Honkongas Gaisa Pasta Pakalpojumu.Parasti jums būs nepieciešamas aptuveni 10-25 darba dienu laikā (izslēgt sestdienu & svētdienu, Svētku dienu), lai saņemtu savus objektus.

3.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var ilgst līdz pat 4-8 nedēļām.lūdzu, skatiet detaļu, kā belowe.

Valsts Apm.Piegādes Laiks asv / Apvienotā Karaliste / Austrālija / Kanāda 10-25 darba dienu laikā Brazīlija / dienvidamerika var ilgt līdz pat 4-8 nedēļām, jo stingri Pasūtījuma Pārbaudes Itālija / Francija / Spānija / Vācija / Austrumu Eiropā, var ilgt līdz pat 4-8 nedēļām, jo stingri Custom Kontroles

Atgriešanās Politiku

Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar to objekti, kas saņemti, jums ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes

Paldies par jūsu pirkt mūsu produktu,mēs piedāvājam mūsu pozitīvas atsauksmes, lai jūs , un tajā pašā laikā ceru, ka jūs varētu atstāt mums pozitīvas atsauksmes un 5 Zvaigžņu arī , Paldies!

Ja ir kādas problēmas, kuras laikā jūsu iepirkšanās lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu tos jums!

Lūdzu, izvēlieties naudas sodu zvaigznes,paldies jums tik daudz!!!

Profesionālās Kancelejas preču Piegādātājs , Laipni vairumtirdzniecības !

Visas preces ir pārbaudītas, ražošanas laikā un pirms iepakojuma.Mēs arī akciju pilnu rezerves daļas.Mēs varam un mums būs laimīgi nodrošināt jūs ar pēcpārdošanas pakalpojumu jūs pelnījuši.

Mūsu reputāciju un lielisku klientu apkalpošanu, sniedzot lielisku vērtību un atbalstu visiem mūsu klientiem.

Mēs vienmēr meklēt labākās kvalitātes produktus, kas ir iemesls, kāpēc mēs varam droši stāvēt ar mūsu solījums par " tīru kvalitāti, tīrs dizains.

Darba laiks : PLKST 9:00 - PM 11:00 , pirmdiena - sestdiena

Tagi: kaligrāfija koka, acmecn tintes pildspalvu, dimanta rh, strūklaka jinhao pildspalvu, jinhao metāla lodīšu, multi pen, silikona zīmulis daudz, krāsas pikaso, jinhao, pārkers
Rakstīšanas Punkts 0.7 mm
izcelsmes vieta Šanhaja, Ķīna (Mainland)
Modeļa Numurs 701
Veids lodīšu pildspalvas
Jaunums No
Materiāls Metāla
Izdzēšami Vai Ne No
Zīmola Nosaukums jinhao
Izmantošana Biroju Un Skolas Pildspalvas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti