Izpārdošana

€5.32

€6.48

8mm HD Kameras Diametrs Mini Endoskops ar 1.5 m /5m USB Kabelis Android Meklēšana Lieta, Videokamera Microscop

Pievienot atsauksmi

1m, 1.5 m, 2m, 5m/10m mini USB Android Tālrunis Endoskopu Kamera 8mm Objektīvs Grūti Kabeli USB Cauruļu Ūdensdrošs LED Gaismas OTG Borescope Kamera

Lūdzu, Ņemiet vērā :Tikai darbojas ar Android 4.0 un iepriekš 4.1,4.2 sistēmas tālruni, neatbalsta ios sistēmā; Atbalsta Android Tālrunis ir OTG funkcija un UVC disku.

(Jūsu smart tālruni, ir jābūt patiesam, kas ir licences un atbalsta ārējo usb kameru )

Lūdzu, rūpīgi pārbaudiet jūsu tālruni, pirms pasūtīšanas, vai mēs nav atbildīgs sakarā ar iepriekš minētajiem iemesliem.

Lūdzu, Ņemiet vērā: Šī kamera ir tuvu fokusa attālums kameru , fokusa attālums ir 3cm līdz 8cm .ja fokusa attālums pārsniedz 8cm , to nevar iegūt labāko skaidru attēlu.Lūdzu, izlasiet to uzmanīgi.

Īss ievads: Jaunākie Ierašanās Modeli Android,var ņemt Foto,video un Skaņas ierakstu, un fotogrāfijas un video faili tiks glabāti tieši jūsu Android mobilo tālruni, un viss process ieraksta pārbaude, ērtu novērošanas un paveiktā analīzi.Jcwhcam Tur ir arī pagriežot riteni, ko izmanto, lai pielāgotu spilgtumu 8 LED gaismas, tāpēc, ka darba dažos telpa bez pietiekami daudz gaismas.Tas ir IP67 Waterproof Camera.Ar MICRo USB līniju, To var izmantot arī datorus.

Pielietošana: Ideāli piemērots intraoral kameru sistēmu, zemūdens kameras, ūdensdroša Mikro kamerām, mehānisko transportlīdzekļu detektors, kanalizācijas cauruļvadu detektors, meklēšanas un glābšanas, krimināllietās un muitas detektors, arheoloģijas atklāt, PHB noteikšana, mājas aprūpe, aviācijas un kosmosa rūpniecība, aprūpes un traktoriem industries, naftas urbšanas nozarēm, to konstrukcijas un tā tālāk.

Specifikācijas :

Augstas izšķirtspējas ar 1/9 CMOS kamera.

Iebūvēto 8 LED gaismas

Ūdensizturīgs vadu endoskopu.

Ar 8mm kameru galvu.

Foto fotografēšanas un video ierakstīšanas.

Kameras galva ārējais diametrs: 8mm.

Pikseļu skaits: 300000 pikseļi

Rezolūcija: (8mm)1280*720p ,(5mm/7mm)640*480p 30 ftps.

LED: 6 White LED Spilgtas gaismas.

Fokusa attālums: 3cm-8cm.

Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP67.

Atbalsta sistēmas: Android /Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/10.

Temperture: -20 ~ 100.grāds

Kabeļa garums: 1.5 M/2M/5M/10M

Lietotāja metode : Skenēt QR kodu uz Manuāli instalēt APP, vai no CD instalēt APP ,vai, lejupielādes saiti, lai instalētu LIETOTNI ,pēc tam uz ikonas, kas parādās uz mobilo darbvirsmas, noklikšķiniet uz ikonas, produkts ir pieejami lietošanai.

Tas ir ļoti viegli darboties šajā android endoskopu, tikai lejupielādēt Lietotnes un ievietota endoskopu ierīcē, programma tiks automātiski atzīt to, sākt lietot tagad !

Mēs piedāvājam trīs programmatūra, lai ikviens varētu izvēlēties, ērtāk lietot,,.Un tālruni var izmantot, lai iegūtu vairāk modeļiem

Tagi: endoskopu kamera, full hd modulis, 3 usb endoskopu, usb savienojums android, endoskops video kameras, webcam, mg mini kameras, ios kamera borescope, earykong, miata automašīnas kameras, camra video
Zīmola Nosaukums ANTOOTAN
Objektīvs
Ūdensnecaurlaidīgs līmenis
Izšķirtspēja
Pārraides interfeiss
Vadu Tips Mīksta Stieple
Objektīvs (mm) 8mm
Produkta Nosaukums
Disks prasības
Kabeļa Tips
Modeļa Numurs J-02

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti