Izpārdošana

€7.16

€8.33

Jaunas Auto Bremžu Bleeder, Bremžu Šķidruma Maiņa, Eļļas Maiņa Sūkņa Komplekts Pneimatiskā Garāžas Vakuuma Instruments, Auto Piederumi Auto Instrumenti gaisa sūknis

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1.Profesionāla Auto Bremžu Bleeder Asiņošana Šķidruma Maiņa Komplekts Pneimatiskā Rīks.

2.Caurspīdīgs drenāžas šļūtene ļauj vizuāli vecā šķidruma ekstrakcijas.

3.Sajūgs atdalītājs ar āķi un slēdzenes mēlīti var darbināt brīvroku ierīci.

4.Vienkāršs viens cilvēks darbību, darbojas ar standarta darbnīcas gaisa padeve no 90-120PSI.

5.Profesionālās ražošanas, ātra, tīra un efektīva.

Apraksts:

1.Paredzēta vienai personai asiņošana bremžu un bez piepūles asiņošana hidraulisko sistēmu, vienu roku darbība.

Specifikācijas:

Krāsa: Balta + Melna

Materiāls: Plastmasa + Metāls

Izmērs: 270*210*130mm

Paketē Iekļauts:

10pcs/komplekts * Auto Bremžu Bleeder

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

1.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Tāpēc, lūdzu, nav atvērti, jebkurš strīds, vai sniegt mums neitrāla vai neitrālu Atsauksmes

2. ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu pēc tam, kad to saņēmis , lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, mēs piedāvājam jums apmierinošu risinājumu, beidzot

1.Mums nav atbildīgs tādi ir , taču mēs varētu palīdzēt jums rakstīt par zemāku lai palīdzētu jums izvairīties no ,

2.Parasti mēs minimālo, lai izvairītos , bet sakarā ar dažādu politiku dažādās valstīs, mēs varam' t kontrolei šis ir nosacījumi, lai pircēji varētu norēķināties par dažiem .

3.Pircēji var atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums, cik daudz jūs vēlētos, lai tad, kad jūs vieta pasūtījumu, mēs varētu rīkoties ar to, kā jūsu ziņu.

1. Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms jūsu maksājumu, mēs nebūtu atbildīga jebkurā kompensāciju radīt jums nav dot tiesības adrese(ieskaitot detalizētu adrese, tālruņa numurs ), visas paketē būtu izsūtīt, cik ātri vien iespējams.

2.Parasti, jūs varētu saņemt paketes 10-35 dienas, bet Krievija, Brazīlija, var ņem 15-60 dienu laikā, ja jums nav iegūt iepakojumā 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atmaksāsim jūsu visu naudu.

3. EMS un DHL, jūs redzat, ir ne faktiskās piegādes izmaksas.Faktiskās piegādes izmaksas ir daudz mazāk nekā kuģniecības izmaksas, jūs redzēt.Lūdzu, sazinieties ar mums staciju vēstuli, mums būs regulēt cenu, lai jums.

Tagi: pneumat rīks, eļļas sūkņa sūknēšanas, bezmaksas bremžu šķidruma, bremžu testeris, gaisa kompresors, fm transmitt, welch vakuuma sūkņa eļļas, eļļas sūkņa iesūkšanas, nosūcējs, eļļas sūknis, asiņošana bremžu komplekts
krāsa Balts + Melns
Izmērs 270*210*130mm
Materiāls Plastmasa + Metāls
Svars 0,7 KG
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Paketē Iekļauts
Modeļa Numurs JT133600

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti