Izpārdošana

€7.71

€12.85

SIBYBO Hot Sexy Krusta Apsēju, Salātu Sieviešu Topi bez Piedurknēm Dobi No Tvertnes Tee 2020. Gada Vasaras Balts Slim Basic Topi, Vestes

Pievienot atsauksmi

Mīļie, lūdzu, Lūdzu, Pārbaudiet Tālāk Izmēri Detaļas Rūpīgi Pirms Pirkšanas Izmērs S/CM, M/CM, L/CM ASV 4-6 8-10 12 UK 8 10 12 DPU 40-42 42-44 44-46 ES 34-36 38-40 42 Krūtis 68-86 72-90 76-94 Piedurknes * * * Garums 39 40 41 Measuerd Guļus, Tur Var Būt 1~3CM Atšķirības.

Piezīmes: Sakarā ar gaismu un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Visa pārdošanas un nometiet kuģniecības.

Par vairumtirdzniecības,mēs jums piedāvājam atlaidi un bezmaksas ekspress piegāde.par 3-7 dienas,sūtījuma var ierasties.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.Kā es varu izsekot manu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: lingeri sievietēm, Karstā Pārdošanas, par apakšveļu sievietēm, lingeri sexi, pārdošanas ar bezmaksas piegāde noskaidrošanas pārdošanas, karstā apakšveļa sievietēm, lingeri, krūšturis sexi, karstā, audums sieviešu
Modeļa Numurs sieviešu tee
Topi Tips Camis
krāsa Melns/Balts/Zils
Stils Streetwear
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Apdare Dobi Ārā
Vienuma Tips topi
vasaras tank top lakrosa sieviešu
Auduma Veids Broadcloth
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Cietie
Apģērba Garums Regulāri
Materiāls Poliestera
Zīmola Nosaukums SIBYBO

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti