Izpārdošana

€21.66

€36.10

Augstas Kvalitātes Liela Izmēra Gadījuma Kurpes Vīriešu Modes Biznesa Vīriešu Ikdienas Apavi Karstā Pārdošanas Pavasara Elpojošs Gadījuma Vīriešiem Kurpes Melna

Pievienot atsauksmi

Izmērs standarta mūsu kurpes ir ne Eiropas izmērs standarta, ne ASV izmēru standarta.Izmēru mūsu apavi atšķiras no Eiropas lieluma un atšķiras no MUMS lielumu.Lielums, kas atzīmēts uz kurpju nav Eiropas izmērs.

Lūdzu, izvēlies, izmēri atbilstoši pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem ).Dažādās valstīs ir dažāda lieluma standartu.Nevajadzētu izvēlēties izmēru pēc jūsu valstī parasto lielumu.

Pircēji rūpīgi izlasiet pēc lieluma piesardzības pasākumus.

Piesardzības pasākumi Izmērs standarta mūsu kurpes ir ne Eiropas izmērs standarta, ne ASV izmēru standarta.Izmēru mūsu apavi atšķiras no Eiropas lieluma un atšķiras no MUMS lielumu.Lielums, kas atzīmēts uz kurpes ir Ķīniešu izmēru un netiks atzīmēti ar Eiropas izmērs.Lūdzu, izlasiet Ķīnas izmēru un Eiropas lielumu par detaļu lapu uzmanīgi, Lūdzu atšķirt Ķīniešu izmēru un Eiropas izmērs.Lūdzu, izvēlieties izmēru saskaņā ar pēdas garumu (no papēža līdz pirkstiem).Lūdzu, nav izvēlēties izmēru, pamatojoties uz regulāru izmēru jūsu valstī/reģionā.Dažādās valstīs ir dažāda lieluma standartu.Ja jūsu pēda ir platāka vai biezāka, lūdzu, izvēlēties Vienu izmēru lielāks.Lai izvēlētos vispiemērotāko izmēru priekš jums,labākais veids ir, ka jūs man pateikt savu pēdu garumā,un tad es izvēlos lielumu par jums! (var pievienot arī piezīmes par pasūtījuma, pasakiet man savu kāju garums ) Piemēram, Izmērs 9.5(27cm). 27CM ir kāju garums tikai.Kāju garums ≠ zolīte garums ≠ zole garumā.

Izmērs standarta mūsu kurpes ir ne Eiropas izmērs standarta, ne ASV izmēru standarta.Izmēru mūsu apavi atšķiras no Eiropas lieluma un atšķiras no MUMS lielumu.Lūdzu, izvēlies, izmēri atbilstoši pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem ). (Nav izvēlēties izmēru atkarībā no jūsu valsts, parastais izmērs )

Tagi: oficiāli kurpes vīriešiem oriģināls, bmw f30, somar kurpes vīriešiem, vīriešu džemperis, apavu sievietēm, jordānija, gadījuma sneaker, tag nike kurpes, air jordan, liela kleitu izmērs
Vienuma Tips ikdienas apavi
Modes Elements Šūšana
Zolīte Materiāls EVA
Apavi Tips Pamata
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Godu Office & Karjera
Zole Materiāls Gumijas
Modelis Tips Cietie
Iezīme Izturīga
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Virsas Materiāls Sintētisko
Oderes Materiāls PU
Sezona Pavasara/Rudens
Zīmola Nosaukums Spindrift
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs SY-3286

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti