Izpārdošana

€3.57

€6.75

Gudrs Jūras Flip Tālrunis Lietā sFor Carcasa Samsung A5 Līdz 2017. Makstis Klipus Gadījumā Mobilo Dzīvnieku Seifa Lieta Samsung Galaxy A520

Pievienot atsauksmi

PIEZĪME: Lūdzu, izlasiet to pirms jums vietu pasūtījumu, paldies!!!

1. Ja jūsu kopējā pasūtījuma summa ir mazāka par $5.00, mēs bezmaksas piegāde pa 4PX Singapūra Pastu OM Pro, no uzskaites maziem pasūtījumiem (jūs redzēsiet zemes gabala palikt Ķīnā, nav jāuztraucas par to, tas nav šeit).

Ja vēlaties ar izsekošanu, piegādes veids, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai Dizainadienas.lv Standarta piegādi vai ePacket vai DHL vai UPS, bet tas būs tērēt vairāk līdzekļu piegāde.

2. Nav Strīda, lūdzu : Lūdzu, neatveriet strīdu 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienas) , tas ir nevēlami, pieņemsim saglabāt labas biznesa attiecības, Paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

a.Ja Apstiprināt Laiks tuvojas, bet jūs joprojām nevar saņemt savu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es paplašinās piegādes datums jums.

b.Ja pēc 60 dienām (Brazīlija 90 dienas), tu joprojām nesaņem precēm, lūdzu, sazinieties ar mani (Lai Īsziņu vai Sūtīt Īsziņu, lai Pircējs), es atmaksā visu naudu, lai jūs.

Gudrs Jūras Flip Tālrunis Lietā sFor Carcasa Samsung A5 Līdz 2017. Makstis Klipus Gadījumā Mobilo Dzīvnieku Seifa Lieta Samsung Galaxy A520

Tagi: peter lee pulksteņu siksniņas, spuldzes r2 adapteri, pērtiķis kaklarota sieviete, peter frampton albumi, pēteris millar pulovers, led uzmanība rgb griestiem, musulmaņu meitene meitām, tālruņa akumulatoru 3200mah, plastmasas vāciņu jar 10 cm
Veids Gadījuma Tālrunis hoesje Carcaso Telefona Gadījumos Flip Case Heacy
Funkcijas par fundas Soma, Mobilais capinhas būtiska Atpakaļ Telefon celular Soma
Saderīgu Zīmols Samsung
Zīmola Nosaukums mksup
Feature2 schelp omhulsel concha carapaca skal guscio para vienu pour telefon
Feature1 telefonen ghuthan guthain telefona puhelin puhelimen puhelimeen
Dizains par Turētājs Gadījumā hoesje Telofon Shell Pho Za Attiecas uz Gadījumiem, Atjaunot
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgas Samsung Modelis GALAXY SĒRIJAS

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti