Izpārdošana

€15.08

€17.34

Auto Emblēmas, Emblēmu Gaismas Toyota Rav4, Corolla Yaris Chr Hilux Camry Zemes Supra Vēlas Auris Corolla Avensis Auto Aizmugurējā Bagāžnieka Dekoru

Pievienot atsauksmi

Pirms pirkšanas, lūdzu izmērītu jūsu auto emblēma!

Funkcijas:

1. Šis produkts ir īpaši izstrādātas auto modifikācijas entuziasti.Kad automašīnas logo gaisma ir izslēgta dienas laikā, tas ir ne ar ko neatšķiras no oriģinālā auto logo.Kad nakts numura zīmju apgaismojums ir ieslēgts, LED auto logo gaismas būs arī iedegties, kuriem zīme kļūst krāšņās tumsā, uzsverot, ka ir cēls bloodline jūsu auto.

2. LED lukturis ir ūdensizturīgs un nepievelk putekļus, ar mūžs ir 100 000 stundas.

3. Pieņem augstas kvalitātes double-sided adhesive automašīnu, saķeres ir ļoti spēcīgs un izturīgs!

Specifikācija:

1.Piemērots:Toyota

2. Vadu garums: 0.6 M

3. Pakete ietver:1 gab 5D auto gaismas

4.Piezīme:Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums,un mēs atbildēsim jūsu ziņu ar 24 stundām.

Rīkus, kas sagatavoti pirms uzstādīšanas:

Lūdzu, sagatavojiet šādus instrumentus: 1. Plakano skrūvgriezi 2. Krusta skrūvgriezi 3. Izolācijas lenti 4. Dvieļu 5. Knaibles

Instalēšanas instrukcijas:

1. Pirmkārt, ielieciet dvieli blakus bagāžnieka logo (lai novērstu skrāpējumiem iestāde), un izmantojiet plakanu skrūvgriezi, lai pry logo

2. Noņemiet abpusējo līmlenti veco logotipu no auto virsbūves, maigi pry pie logo, un sakopt atlikušo abpusējo līmlenti.

3. Izmantot krusta skrūvgriezi izņemiet nodalījumu, valdes iekšā boot, pievērsiet uzmanību sprādzi un uzmanīgi noņemt skaņas izolācijas paneļiem.

4. Instalējiet logo gaismas.Barošanas līnijas logo gaismas iet caur vienu no logo pozicionēšanas caurumu un iet uz stumbra.Asaru pie abpusējs līmi uz muguras automašīnas zīme, lampas, stick automašīnas zīme, indikators, lai ķermeni, vienlaikus velkot kabeli, un nospiediet to cieši.

5. Savukārt par elektroenerģijas piegādi, pēc instalēšanas logo lampas.Pievienojiet strāvas padeve no aizmugurējās licences lampas transportlīdzekļa logo lampas, tāpēc, ka tad, kad mazā nakts lampa ir ieslēgta, transportlīdzekļa logo lampas arī tiks ieslēgti vienlaicīgi, un atrast kontaktligzda aizmugurējās licences lampas.

6. Atvienojiet kontaktdakšu, mizā caurumu pie pozitīvais un negatīvais pols, pakļaut vadu core, pievienojiet vadu atbilstoši sarkans sarkans un melns ar melnu, un neaizmirstiet, lai wrap to ar izolācijas lentu, un, visbeidzot, pievienojiet pievienojiet atpakaļ!Nomainīt boot vāku izolators.

Tagi: logo toyota rav4 "eiropa 2020", toyota avensis, toyota corolla, toyota rav4, loka stick, corolla, c ap toyota, mk4 supra, c hr, komplekts hilux ir 2021.
Kategorijas 3D
Modelis Transportlīdzekļa Logo
Modeļa Nosaukums Toyota Automašīnu emblēmu Gaismas
Veida Uzlīmes Auto Virsbūves
Postenis Diametrs 0cm
Veids Citi 3D Uzlīmes
Objektu Platums 11.2cm
Dizains Krāsu Izmaiņas
Materiāla Tips Metāla Sakausējuma
Uzlīmju Izvietojumu Vadītājs
Iepakojums Nav Iepakoti,
Postenis Augstums 0cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objekta Garumu 16cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti