Izpārdošana

€3.89

€4.32

AiLiShi Lenovo A6010 Gadījumā, ja augstākās Kvalitātes Augšu Un uz Leju Vertikāli Tālruņa Pārsegs Luksusa PU Ādas Gadījumā Tālruņu Piederumi Izsekošanas

Pievienot atsauksmi

Silts Padomi:

1. Saskaņā ar oficiālo mājas lapā tālruņa izmērs sniegtajiem datiem 100% Perfekti Atbilst for Camera / MIC / Tilpuma / Jaudas Caurums

2. Daži tālruņu modeļi nevar atrast iekšējo plastmasas turētājs tālrunis Ķīnas tirgū,mēs, izmantojot īpašu tālruņa uzlīmes,Ļoti viegli izmantot,

nesāpēs jūsu mobilo tālruni,varat būt drošs.

3.Mums ir bezmaksas piegāde ar Dizainadienas.lv Saver Shipping Un Dizainadienas.lv Standarta Piegāde ar sekošanas numuru .Jūs varat izsekot katru informāciju, kad kuģošanas,Dizainadienas.lv nodrošinās Drošību jūsu preces.

Krievijas pircējiem lūdzu, ņemiet vērā!Pasūtot preces, lūdzu, aizpildiet nosaukums saņēmēja pilns nosaukums, sīki adresi, pasta kods un pārbaudīt tālruņa numuru, paldies.Produkta detaļu 100% jaunu zīmolu, ja 100% īpašu tālrunim paredzētu, gadījumā, ja ir īpaša caurumiem priekš kameras un skaļruņa jaunā stila dizains, burvju pogu, Augstas kvalitātes PU ādas, lai labāk aizsargātu jūsu mobilo telefonu, izturīgs pret skrāpējumiem Notice1:Šī lieta roku darbs,Tas fit strādā ar līmi, valdes , ielīmējot tālruni, lūdzu, mērķis kameras un skaļruņa atvere, lai segtu ,pirmkārt, tad tas būtu vieglāk!Notice2:šis attēls ir atsauces attēlu, katrs modelis kameras caurums nav vienādi, bet mēs nosūtīsim atbilstošu pareizu maksts, lai jūsu kameras modeli

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: pdr pildspalvu, bedri pildspalvu, aizsargs lenovo a6010, paintless dent remonts, pdr piesitiet, jack lenovo a6010, izmērs lenovo a6010, pouzdro lenovo a6010, cam lock riekstu, stikla lenovo a6010
Saderīgu Zīmols Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Flip Case
Funkcijas Antidetonācijas
Zīmola Nosaukums AiLiShi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti