Izpārdošana

€9.25

€12.85

Vilnas Nospiežot Mat Gludināšanas Pamatni, Augstas Temperatūras Gludināmais Dēlis Jutos Nospiediet Mat Mājas Gludināšanas Dēļi Rīks

Pievienot atsauksmi

Vilnas Nospiežot Mat Gludināšanas Pamatni, Augstas Temperatūras Gludināmais Dēlis Jutos Nospiediet Mat Mājas Postenis Specifikācija: Īpašības:

Portatīvo: Portatīvie dizains ļauj jums viegli ietilptu jūsu somā vai bagāžas, pietiekami liela, lai ietilptu jebkurā roku darbs objektu un nodrošina papildu aizsardzību jebkuru gludināšanas virsmas.Izmēģināt savu gludināšanas pad jebkur un izveidot gludināšanas stacijas, kas atbilst jūsu vajadzībām.

Spilventiņa Izmērs: vilna gludināšanas pad ir 12mm biezs.Daudzi izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.

Izturīgs Materiāls:vilna dzelzs klucis var absorbēt siltuma, tvaika un citu nevajadzīgu spray ātrāk, jo tas var absorbēt mitrumu no gaisa.Temperatūra ir ļoti laba, jūs varat nospiest audums, audums.

Darbības joma: gludināmo pad ir paredzēta kā liels šūšanas dzelzs mat, kas var tikt izmantots kā jūsu izšūti paklāja vai DIY plakani dzelzs klucis.

Efektīvu Gludināšanas: bieza starplika pasargās jūsu auduma vietā, lai novērstu stiepjas, lai padarītu jūsu quilting un gludināšanas vieglāk un efektīvāk.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana

Specifikācija:

Materiāls:Vilna

Izmērs:10'x10 Collu/13x14 Collu/12x18 Collu(nav obligāts)

Biezums: apmēram 12 mm komplektācija: 1x Gludināšanas Pad

Tagi: mašīna mat, Filca Pamatni, dzelzs mat, nospiediet lapa, nospiežot tases, valdes dzelzs, dzelzs nospiediet, audums dzelzs, Dzelzs, 40x90 peles paliktnis
Modeļa Numurs Gludināmie Dēļi
Stils Portatīvie
Izmantošana Citi
Valdes Materiāls Citi
Statīva Materiāls Citi
Aksesuāri Citi
Zīmola Nosaukums Aihogard

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti