Izpārdošana

€33.83

€96.67

Smart skatīties bērniem GPS tracker 4G IP67 waterproof camera mamma pārliecināti, wi-fi atrašanās vietu SOS two-way zvanot Bērniem pulksteņi DF39 1gb

Pievienot atsauksmi

Dārgie draugi,

Laipni lūdzam skatīties mūsu veikalā

Mūsu pulksteņi tiek pārdotas tieši no rūpnīcas,

cena ir lēta, un kvalitāte ir ļoti laba.

W e būs stingri testu un rūpīgi jāpārbauda katra skatīties pirms nosūtīšanas,

Mēs arī sniegt jums tehnisku atbalstu pēc-pārdošanas servisu.

Mūsu veikalā ir cienījama veikals

ir pietiekami daudz piedāvājumu un atbalsta vairumtirdzniecība

Ja jums ir nepieciešams, lai lielas, lai

lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu īpašu atlaidi !

Mēs vēlamies, lai panāktu labāko iepirkšanās pieredzi, lai ikviens

Kvalitāte ir mūsu garantija

Katram klientam ir mūsu draugs!

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums!Galvenā funkcija Mobilo ātrgaitas 4G tīklu, Unicom 4G tīklu, augstas izšķirtspējas attēlu, Android 6.0 inteliģenta sistēma, Pamata funkcija Zvanu funkcija: GSM, TD-LTE-VOLTE video zvanu (gan nepieciešams atvērt šī funkcija un tīkls ir piedāvāts VOLTE ikonas) Pulksteņa Displejs: Digitālais Pulkstenis-Interphone: Reālā laika Balss Dialoga Augstas Izšķirtspējas Tīkla Video Tērzēšana Pēdas: Atskaņošanas Vēstures Izsekot Pamatfunkcijas: Pulksteņi var uzņemt fotogrāfijas neatkarīgi Tālvadības Fotogrāfija: App Kontrolējamu Skatīties Fotogrāfijas Drošības Zonas: Elektroniskais Žogs Saprātīga Agrīnās Brīdināšanas pozicionēšanas Karte: LBS+GPS+WIFI pozicionēšanas SOS Zvanu Glābšanas: Viena-uz SOS Zvanu Cikla Glābšanu, Trīs SOS Radniecību Numuri Balss kontrole: tālvadības klusums atzvanīšanas uzraudzības Traucējumu-free periods: Baby pētījumā, lūdzu, netraucēt!Zaļā ugunsmūris: filtrēšana nepazīstamiem numuriem un informāciju Ziņu Atgādinājums: Zemas Jaudas Atgādinājums SOS Atgādinājums Grafiks: no pirmdienas līdz piektdienai kursi ir pieejami Telefona grāmata: atbalsta Attālo Shutdown: Novērst Ļaunprātīgu Izslēgšanas Mīlestība Atlīdzība: Baby ir liels.Viņam piecu zvaigžņu atlīdzību.Meklē Skatīties: Smart Skatīties Atrašanās vietu jebkurā vietā un jebkurā laikā, Skaitot solis: atbalsts Skatīties modinātājs: trīs komplekti skatīties modinātājs APP/APK: Zhihui Salas Parametru un specifikācija Sistēmas prasības: IOS, Android Aparatūras platforma: 9820E Atmiņas kopā: 2G B+4GB Attena 2G GSM: 850\900\1800\1900MHz 3G TD-SCDMA: B34/B39 4G TD-LTE: B38/B39/B40/B41 FDD: B1\B2\B3\B5\B7\B8 Ekrāna izšķirtspēja: 240*240 Ekrāna izmērs: 1.4 collu Touch screen: 4inch visu touch screen Akumulators jauda: 730mAh Stand-by laiks: 76 stundas Darba laiks: 48 stundas Fizisko taustiņu: startup & izslēgšanas taustiņu, SOS atslēgu Kamera: atbalsts 30W SIM kartes: Nano sim kartes Skaļrunis: 1609 skaļrunis Valoda: Ķīniešu( vienkāršs, tradicionālā), angļu, spāņu, krievu, franču, vācu, portugāļu....Mehānisko: Nav Maksas interfeiss: Magnētiskā uzlāde Ūdens necaurlaidīgs pakāpe: IP67 Paziņojums: Ja jūs vēlaties, lai skatīties, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu valstī ir šie 4G tīkla joslas. 2G---GSM: 850\900\1800\1900MHz 3G---TD-SCDMA: B34/B39 4G---TD-LTE: B38/B39/B40/B41 FDD: B1(2100)\B2 (1900) \B3 (1800) \B5 (850) \B7 (2600) \B8 (900)

Ņemiet vērā, lietošanas noskatīties:

1. Nepieskarieties skatīties ar magnētisko objektiem, piemēram, radio un TV pārraidēs, lai izvairītos no ietekmes uz precizitāti.

2, nepadara skatīties tuvu šķīdinātāji, dzīvsudrabs, kosmētikas aerosoli, mazgāšanas līdzekļi, līmes un krāsas, kampars, citādi, fotokameras somiņu, siksniņu, utt.būs mainījis krāsu, nolietota vai bojāta.

3, lai novērstu, fotokameras somiņu, siksniņu, rūsa vai krāsas, tas ir ieteicams mazgāt sausā un sausā ar ūdeni katru dienu (skatīt skatīties ar "ŪDENS" ūdensizturīgs logo uz muguras čaulas).

4. Kad mehāniskās skatīties netiek lietots, tas ir labākais, lai vējš tās vienu reizi mēnesī, lai novērstu naftas skatīties no solidifying.

5, ūdensizturīgs, triecienizturīgs, anti-magnetic skatīties, var atskaņot tikai preventīvu lomu, joprojām ir nepieciešams, lai izvairītos no saskares ar ūdeni, magnētiskā lauka un spēcīgu vibrāciju, kad, izmantojot, tā, lai nesabojātu kustību, ietekmē kalpošanas laiku.

Skatīties ūdensizturīgs interpretācija:

1, ūdensizturīgs, ūdens izturīgs funkcija: ultra-plānām pulksteņi, māksla, pulksteņi, rotaslietas, pulksteņi, lielākoties šāda veida, tas ir ieteicams, lai būtu mazāk tuvu mitrums, lūdzu, vietu, sausā un mitruma brīvu vietu vācot.

2, ūdens izturīga ierīce skatīties 30M; parastās ūdensizturīgs, kas parasti ir spiediens-aizmugurējo vāciņu metode ir funkcija, kas izturīgas pret ūdens iekļūšanu, bet tas nav piemērots, lai uzsūktu ūdeni un peldēties, jo tas ir tikai ūdens izturīga ierīce.

3, ūdensizturīgs ierīces skatīties vairāk nekā 100M, aizmugurējā vāciņa bloķēšanas metodi, var iemērc bet nav peldēšana.

4, niršanas pulksteņi, vairāk nekā 200M; niršanas un normāli vajadzētu pievērst uzmanību pielāgošanās laiks, kas ir pārliecināts, lai fiksētu dažādu ūdensizturīgs vadītājs

Piegāde

1. Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2. Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

3. Noklusējuma izvēle no Dizainadienas.lv standarta shippi pakešu reģistrējies!Parasti,15-60 dienas, lai sasniegtu galamērķi, dažādās valstīs ieradušies dažādos laikos!

4. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad mēs palīdzēsim jums sekot to, vai mēs dos jums kompensāciju.

Tagi: smartwatch, fotokameras pulkstenis, wifi, smart skatīties z6, smart skatīties wifi, gp tracker, prettylittle smartwatch, vienkārši skatīties gps, bērni skatīties, smart skatīties, fit watch
Zīmola Nosaukums YUWSPR
Rezolūcija 240*240
Operatīvā ATMIŅA 2GB
Valodas Arābu
Ekrāna Forma Kvadrātveida
Band Materiāls Silikagēls
APP Lejupielāde Pieejama
CPU Modeli 9820E
Akumulatora kapacitāte >450mAh
PROCESORU Ražotājs Mediatek
Grupa Noņemams
Funkcijas Apgaismojums
Mehānisms No
Atpakaļskata Kamera 0.3 MP
ROM 4 GB
Tīkla Režīms 4G
Pieteikumu Vecuma Grupā Bērnu
SIM Karte Pieejama
Noņemams Akumulators No
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Veids Uz Rokas
Pārvietošanās Veids Elektroniskā
Displeja Izmērs 1.4
GPS
Vairāki Zvani No
Saderība Visi Saderīgie
Gadījumā, Ja Materiāls Plastmasas
Sistēma NAV
Stils Sporta

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti