Izpārdošana

€11.52

€16.00

Sieviešu Pušķi Ādas Svārki Vasaras Modes Koriģēts PU Garas Bārkstis Kleitu Jostas Melns

Pievienot atsauksmi

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

[Augstas kvalitātes PU ādas] Modes fringed ādas svārki, tas īsiem svārkiem ir izgatavotas no augstas kvalitātes un izturīga PU ādas.PU ādas materiāls ir unikāls stabilitāti, un to var valkāt uz ilgu laiku un nav viegli izgaist.Tas ir viegli nokrist, kad valkā, ietaupot vērtīgo laiku (Piezīme: PU āda ir daži smaržu, nododiet to otrreizējai pārstrādei tā 1-2 dienas pirms lietošanas).

[Unikālo pušķis dizaina] Šie PU ādas svārki ir unikāli tasseled un stilīgs, padarot jums izskatīties ļoti eleganti un ļoti skaista.Valkā tas jums liks justies eleganti.

[Dāvana jums] Šīs vasaras lielākā daļa fringed fringed ādas svārki ir mamma, sieva, draudzene, labs draugs, meitene, kolēģi Ziemassvētku, dzimšanas dienas, ballītes, kāzu gadadiena, mātes dienā, Valentīna Dienā , dejas, atpūta, mājas, ceļošanu.

Krāsa: Melna

Materiāls: PU āda

Izmērs: Garums aptuveni 70cm

Iepakojuma Saturs:

1 x Modes Pušķi Jostas Daļa

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par sadarbības jautājumiem, kas saistīti ar:

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā" , mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu:

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Dizainadienas.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Dizainadienas.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Tagi: zīmuli svārki spandex, mini svārki, gari svārki, svārki šķeltas, mini apakšsvārki, ilgi svārki sievietēm, ādas zīmuli svārki, burleska stila apģērbu, ilgi svārki split, ilgi svārki vasarā
Siluets A-LĪNIJAS
Stils Ikdienas
Jostasvietu Samazinājies
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Veļa
Apdare NAV
Kleitas Garums Virs Ceļa, Mini
Modelis Tips Cietie

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti