Izpārdošana

€82.97

€180.38

Inteliģents, Rīsi Plīts Dubultā Slāņa Elektriskā Pusdienas Kaste Pot DIY Biroja Studentu Rezervēšanas Laiks Portatīvām Cepšanas Rīsu Steamer

Pievienot atsauksmi

1.Mēs pieņemam kredītkartes, TT pārvedumu, Western Union, MoneyGram un citi maksājumu metodes.Ja jums ir problēmas ar maksājumu, lūdzu sazinieties ar mums.

1.Mēs varam nosūtīt pakas pa Ķīnu Express vai Ķīnas EMS / DHL / Fedex / UPS

2. Ķīna Post (EMS, EMS Express), vairums valstīs / reģionos var jānonāk 15-35 darba dienu laikā.

3.Ķīna Express DHL, FEDEX, TNT, paketes ierodas 4-8 darba dienās lielākajā daļā valstu / reģionu.

4. Ja tu nesaņemi iepakojumā 30 dienu laikā pēc tam, kad tas tika nosūtīts, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs track paketi un sazināties ar jums, cik drīz vien iespējams, mums būs jāveic klientu apmierinātības kā mūsu mērķis!

5. Ievedmuitas nodokļi / nodokļi / nodevas nav iekļautas preces cenu, vai kuģniecības izmaksas, šīs izmaksas sedz pircējs.

6. Par muitas deklarāciju Padoms: Saskaņā ar mūsu pieredzi, lai palīdzētu pircējiem samazināt maksājumu par muitas nodevām, mēs deklarēt savu muitas 30% no faktiskajiem preces cenu.Izņemot gadījumus, Brazīlija, Brazīlijas muitas noteikumus, ir jāpaziņo par preces cenu,Ja jums ir atšķirīgi viedokļi, lūdzu, pastāstiet mums

7.Pirms visi produkti ir nosūtīti, mēs veic kvalitātes pārbaudes, un mēs piedāvājam vienu gadu garantija par produktu,un visas kuģniecības izmaksas ir jāsedz klientam.

1. Paldies visiem par pozitīvajām atsauksmēm.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu mūsu klientus ar visaugstākās kvalitātes produktiem.

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atzinību.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Jūsu 5 - zvaigžņu pārskats tiks novērtēti, un mudināja.

3. Ja jūs sniedzat mums, piecu zvaigžņu atzinību un ieviest draugiem, lai nopirktu, mēs sniegsim jums un jūsu draugiem atlaides

4. Negatīvu vai neitrālu atsauksmes, nevar atrisināt problēmu.Ja jums rodas kādas problēmas, saņemot paku, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, neatstājot negatīvu atsauksmi, paldies.Mums ir jums piemērots risinājums.

Piezīme: Ja šis produkts nav konkrētām sākotnējā spraudnis Ķīnas tirgū, mums ir aprīkots ar speciālu spraudni pārveidotājs, lai nodrošinātu normālu produkta lietošanu, lūdzu, izvēlēties pareizo produktu sprieguma.

Tagi: plīts, tvaika, pusdienas kaste ar siltumu, matu rīsi, lācis, rīsi plīts, persona, elektriskie pot, rīsi plīts supor, philips rīsi plīts katlā, rīsi ar tvaiku, plīts rīsi, melno rīsu cena
Svars 2.5kg
Laiks, lai tirgus Apr-15
Atbalsta Iecelšanu Laiks
Kontrolē Režīmā Ciparu Vadības Taimeris
Sertifikācija ETL
Enerģijas Etiķete 1. pakāpe
ārējie izmēri 190*190*200mm
Slāņu Skaits 3 slāņi
Forma Cilindru
Jauda 2L
Jauda (W) 600W
Zīmola Nosaukums WUXEY
Modeļa Numurs DFH-B20J1
Apkures Metode Trīsdimensiju Apkure
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Pieteikums 1-2 Cilvēki
produkta izmēri 164*180*239mm
Funkcijas Vakuuma saglabāšanu, ēdiena gatavošanas, apkures, rezervēšana
Aksesuāri Tvaicēšanas Grozā
LCD
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Korpusa Materiāls Nerūsējošā Tērauda

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti