Izpārdošana

€4.50

€5.63

Ziemas Siltā Gumijas Karstā Ūdens Pudeli, Mini Rokas Siltāks Mākslīgās Kažokādas Vāciņu, Stresu, Sāpju Terapija Relaksējošu Portatīvo Gudrs Handwarmer

Pievienot atsauksmi

Funkcijas

1. Šī hot pack nāk ar plīša segumu.Tas ir ideāls par mājīgu vakaru ar glāzi vīna uz dīvāna.Jo īpaši ziemā, karsts ūdens pudele ar vāciņu būs glāstīt un siltu jums.

2. Tas ir izgatavots no 100% dabīgas gumijas.Saglabā siltumu vēl ilgi.Salātu ārējā virsma palīdz uzturēt šķidruma temperatūru.darbojas arī kā ledus iepakojuma, vai aukstā ūdens pudeli.

3. Karstā ūdens pudeli var izmantot, lai sasildītu jūsu rokas, sega, vēdera un vidukļa, noņem muskuļu sāpes, menstruālā krampji un spriedzi.Tā var būt arī piepildīta ar aukstu ūdeni, lai palīdzētu jums atvieglot sāpes un sporta traumām.

4. Mīksto vāku un gudrs izšuvumu rakstu, tas ir intīmas dāvanu mātēm, draudzenēm un bērniem uz Ziemassvētkiem, Pateicības un jaungada Dienā.

5. Šī karstā ūdens pudele ir izgatavota uz B. S. 1970:2012. gada, lai nodrošinātu maksimālu drošību.Bet, lūdzu, UZMANĪBU: karstā ūdens pudeles, gumijas nav piemērots Mikroviļņu krāsns apkure.

Specifikācija

Materiāls: Gumijas

Krāsa: Rozā, Zaļa, Pelēka, Bule

Izmērs: 19cmx11.5cm

Komplektā Ietilpst:

1 x Rokas Siltāks

Piezīme:

Saskaņā ar manuālo mērījumu, atšķirība ir 2-3%.

Pirms iegādāties preci, lūdzu pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi.

Piezīme: Sakarā ar ietekmi, gaismas, ekrāns, nedaudz hromatiskās aberācijas būtu pieņemams.

Tagi: kažokādas karstā ūdens pudele, pudele ūdens 1500ml, homesense karstā ūdens pudele, fidget cube stress relief therapy, modes handwarmer, lēti mākslīgās kažokādas soma, mini karstā ūdens pudeli ūdens, karstā ūdens bottl, gudrs lieta, hello kitty vakuuma kolbā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Karstā Ūdens Pudele
Produkta Tips Ūdens uzpildes Karstā ūdens Soma
Zīmola Nosaukums PovKeever
Materiāls PVC
Veids Roku Sasilšanu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti