Izpārdošana

€294.81

€453.55

8.8" Android 9.0 6 Core GPS Navigācijas Auto Multimediju Atskaņotāju Sērijas BMW 3/5 E90, E91 / E60 E61 M3 M5 CCC Sistēma

Pievienot atsauksmi

>>> Kuģi, no ES noliktavas.

>>> Par 2 ~ 7 darba dienas, lai sasniegtu ES valstīm

>>> Ne vairāk papildu izmaksas ES valstīs

Piemērojamie modeļi

* BMW 5 Sērija (E60 E61 E62 E63) 2004. - 2009. gadā CCC sistēma ar OEM 6.5"/ 8" ekrāns

* BMW M5 2004. - 2009. gadā CCC sistēma ar OEM 6.5"/ 8" ekrāns

* BMW 3. Sērijas E90/E91/E92/E93/M3(2003-2012) CCC sistēma ar OEM 8.8" ekrāna

* Maskas Sistēmu, tas ir CCC sistēmu.

Ja jūs nezināt, kāda sistēma ir jūsu auto, lūdzu, piezīmi automašīnas gadu, vai VIN kodu, ja jūs iegādājaties to.Mēs varam atpazīt to.

Vai jums ir nepieciešams profesionāls BMW atpakaļskata kamera?Ja jā, lūdzu, noklikšķiniet zem attēla, lai iegādātos to.Tas ir tikai 10 dolāru!

* Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu auto ir AUX.Ja jūsu auto nav AUX funkciju, jūs varat aktīvi to savā vietējā professinoal BMW darbnīca.Vai jūs varat iegādāties FM Transimitter, lai iegūtu skaņas.

Produkta Funkcijas

*Atbalsta visas funkcijas, oriģinālās auto.Plug and play. *Visvairāk Spēcīgs Aparatūras Qualcomm Snapdragon 625 procesors(MSM8953 Eight-core A53 2.0 GHz) Octa-Core 4G RAM+64G ROM, Android 10 Operētājsistēmu 1280*480 IPS Augstas izšķirtspējas *Atbalsts Google play *Atbalsta Tālruņa Spogulis Saites(IOS un Android) *iebūvētās sygic navigācijas app,tiešsaistes un bezsaistes kartēm *Augstas kvalitātes bluetooth balss zvanu *Atbalsta 3G/4G *Atbalsta Stūres vadību *Atbalsta idrive *Atbalsts sākotnējās automašīnu atpakaļskata kamera un novietošanas sensors *Iebūvēts USB 3.0 *Iebūvēts mikrofons *Iebūvēts WiFi dongle *Atbalsta DAB+(pēc Izvēles) *Atbalsta DVR(pēc Izvēles) *papildu Piederumi ideāls savu lietotāja Pieredzi * Izvēlnes valodas

Polish/German/Russian/French/Finnish/Korean/Dutch/Czech/Romanian/Portuguese/Japanese/Swedish/Thai/Greek/Spanish/Hungarian/Italian/English/Ķīniešu (Vienkāršotā)/Ķīniešu (Tradicionālā)

Piegāde

1. Prece tiks piegādāta 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas ir apstiprināta.

2. Valstīm, mēs pašlaik var sūtīt arī Amerikas savienotās Valstis, Eiropas Savienība, Krievija,

Singapūra, Austrālija, Japāna un Dienvidkoreja.Klientiem citās valstīs, lūdzu, skatiet tiešsaistes klientu apkalpošanu.

3. Pasūtījumus no Eiropas Savienības tiks piegādāti no Eiropas noliktavās (Vācijā vai čehijā,Spānijā) un tās notiks 2~7 darba dienu laikā ierasties.Krievija, asv, Austrālija, Japāna, Koreja pasūtījumiem tiks nosūtīts no Ķīnas, piegāde var ilgt 3~15 darba dienu laikā.

4. Mēs izmantojam vairākas pārvadātājiem par izpildi, ieskaitot (4PX, DHL, un CNE).

5. Prece tiks nosūtīta uz jūsu Reģistrēt adresi, TIKAI, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir apstiprināta.

Tranzīta Zaudējumiem

Visas preces ir nosūtītas apdrošināti.Prasības attiecībā uz bojāto lietu tranzīta laikā jāziņo 3 dienu laikā no ierašanās, izmantojot mūsu RMA sistēmu.Jums IR saglabāt VISUS iepakojuma materiālus (kastes, utt.) un priekšmetus, TIEŠI tāds, kāds tas ir saņemts pārvadātāja pārbaudes.

Garantijas Politika

Visi mūsu vienības, kas ietver 1 gada garantija.(Carplay kastē ar 2 Gadu garantiju), Ja prece(s) ir bojāta, lūdzu, sūtiet ziņu uz asv 30 dienu laikā atgriezties, lai saņemtu kompensāciju vai nomaiņa.3 mēnešu laikā, Jums vienkārši nepieciešams, lai atgrieztos bojāts viens, un mēs nosūtīsim jums jaunu vienību.

Šī ierobežotā garantija neattiecas uz kļūmēm, sakarā ar ļaunprātīgu, nejaušu bojājumu, vai, ja remonts ir veikts vai mēģinājis ikviens.Nav nekādas atbildības par šī garantija ir radušies saistībā ar kaitējumu vai zaudējumiem, kas radušies tranzīta vai no pircēja.Šī garantija ir personas sākotnējam pircējam un tālāk nenododamu.

Atgriešanās un Kompensāciju

Ja kāda iemesla dēļ jūs neesat pilnībā apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sūtiet īsziņu ar mums, lai saņemtu instrukcijas par to, kā atgriezt paketi par pilnu kompensāciju vai nomaiņa.

Atgriež jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir jāiesniedz mums piegāde izsekošanas skaits.Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas ir atbildīgs pircējs.Kad jūs atgrieztos paketi,lūdzu, informējiet mūs izsekošanas NĒ.uzreiz.Pēc tam, kad pārdevējs apstiprināja dokumentu paketi, pircējs var saņemt pilnu kompensāciju vai nomaiņa.

Strīdu un Atsauksmes

1. Pēc tam, kad mēs nosūtīt savu sūtījumu, jūs varat pārbaudīt pasūtījuma statusu.jūs varat izsekot paku pa izsekošanas skaits, kas tieši.

2. Visi produkti ir labi pārbaudītas vairākas reizes stingri pirms nosūtīšanas, jūs varat uzticēties mums un mēs nosūtīsim labas kvalitātes produktu.

3. Pēc tam, kad jūs saņemat preci, ja jums ir kādas neskaidrības un jautājumi par produktu, vai uzstādīšanas, jūs varat sazināties ar mums uzreiz, saskaņā ar rīkojumu ziņas, mēs palīdzēsim jums atrisināt un piegādes labs risinājums jums.

4. Lūdzu, neatveriet strīdu tieši, vai arī tā tiks apstrādāti vairāk nekā Dizainadienas.lv strīdu komanda,kuru mēs nevaram palīdzēt jums par problēmu, un jums būs jāgaida ilgāks laiks, lai atrisinātu jūsu problēmu.

5. Ja jums ir apmierināti ar mūsu ierīces, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes un palīdzēt mums atstāt dažas labas bildes, par ierīci, jūsu pozitīvas atsauksmes palīdzēs mums sniegt labākus pakalpojumus.

Par mums

Dibināta 2008. gadā, LUCHI Electronic Technology Co., Ltd.ir augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas integrē R & D, ražošanu un pārdošanu.

Kopš tās dibināšanas pirms 12 gadiem, kompānija ir apņēmusies tehnoloģiju inovācijas, nodrošinot klientus ar augstas kvalitātes produktiem un lielisku pēcpārdošanas pakalpojumu.

Ir veiksmīgi uzsākta android DVD navigācija, android liela ekrāna navigāciju, iebūvēta carplay android navigācijas un carplay interfeisa box , produkts ietilpst BMW, Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen un citu auto sistēmām, kuras tiek eksportēti uz ES, Krieviju, asv, Austrālija, Japāna, Koreja un citas vairāk nekā 40 valstīm.Ar izveidot no aizjūras noliktavām Vācijā, čehijā, Spānijā, mēs iegūstam ļoti labu novērtējumu un atgriezenisko saiti no mūsu klientiem.

Tagi: e61, , bluetooth automašīnas radio, bmw e60, e87, 2 din radio android, android bmw e60, ownice toyota, e91, noliktavā, e90
Din Double Din
Max Ārējā Atmiņa 64G
Displeja Izmērs 8.8"
Digital Media Formāts JPEG
ROM 32G
Auto Maker BMW
OSD Valodas angļu
bmw modeli 320d
Īpašas Pazīmes Touch Screen
Operatīvā ATMIŅA 4G
Operētājsistēmas Android
Sertifikācija CE
Materiāla Tips pcba
Modeļa Nosaukums EW963
Spriegums 12V
Rezolūcija 1280*480
iDrive Atbalsts
Interfeiss var
320d Gadu Divi tūkstoši deviņi
Postenis Izmēra 36*32*22
TF/Micro SD Slots 1
Izvietojumu In-Dash
Postenis Svars 2.5kg
Īpaša Iezīme Atbalsta 3G Tīkls
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli BMW
Out Power 4*45w
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti