Izpārdošana

€10.61

€12.49

10/20PCS 2x3 punkti Muilti Krāsu Zibspuldzes LED Gaismas Ķieģeļi DIY Daļas, kas Saderīga Classic KM Māja Educatioanl Celtniecības Bloki Rotaļlietas

Pievienot atsauksmi

Paketē Iekļauts: 10PCS vai 20PCS gaismas ķieģeļus (pirkuma 20 GAB, lai saglabātu vairāk) Funkciju: 1. Produkta nosaukums: DIY 2x3 apļi gaismas ķieģeļiem. 2. Veida krāsu: viena balta, viena dzeltenā, sarkanā, zilā flash, multi krāsu flash (vienotā krāsu stila nevarēja flash). 3. Amats: jaunināšanas komplekts classic ķieģeļi modelis ir saderīgs ar classic ķieģeļi no visiem galvenajiem zīmoliem. 4. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties, lai DIY daudzums katras krāsas ķieģeļiem. 5. Par paku: bez oriģinālajā kastē, bet mēs izmantosim burbulis maiss un pp soma pack preces arī, lūdzu, neuztraucieties. Lūdzu, ņemiet vērā: Ar "multi color" un "red blue" celtniecības bloki sāks mirgot, kad tie ir ieslēgti.Bet "baltā" un "dzeltenā" gaismas celtniecības bloki nav flash.Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar pārdevēju.

Piezīmes: 1, lai saglabātu augstu kuģniecības izmaksas, jūs, pakete būs ne nāk ar oriģinālā kaste.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai uzzinātu par izmaksām, nosūtot rūtiņu, ja jums ir nepieciešams.

2, Ja produkts garām daļām, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atvēršanas strīdu vai atstājot negatīvo atsauksmi, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.Paldies par jūsu sadarbību.

Iepakojuma & Piegāde:

Mēs pack jūsu pasūtījumu ar augstas kvalitātes burbulis spilvenu un rūpīgi jāpārbauda katrs iepakojums pirms nosūtīšanas.Lūdzu, neuztraucieties.

1, Ja nav īpašu apstākļu, mēs nosūtīt 3 dienu laikā no maksājuma saņemšanas.Piegādes informācija tiks atjaunināta 5-7 darba dienu laikā pēc tam, kad pakete ir izsūtīta, un jūs varat sākt sekošanas jūsu pasūtījumu šajā laikā.

Ekonomikas express metodes nedos sekošanas informāciju, kad zemes gabala atkāpties no Ķīnas, lūdzu, zināt.

2, normālos apstākļos, sūtījums tiek transportēts 15-60 dienas (Brazīlija ir 30-90 dienas).

Ja zemes gabalu nevar pareizi deliveryed aizsardzības periods, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu aizsardzības periods, vai nosūtīt.

Kompensāciju & Atgriešanās:

Mēs varam atmaksāšanu 7 dienu laikā, ja neesat apmierināts ar preci.Bet ir nepieciešams, lai jūs maksāt atgriešanās kuģniecības izmaksas paketes, un nodrošināt, ka preces ir pilnīga un neietekmē atkārtotu pārdošanu.

Atsauksmes:

1, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, mēs patiesi ceram, ka jums būs atstāt 5-zvaigžņu pozitīvu pārskatīšanu un augšupielādēt fotogrāfijas no jūsu darba, lai dalīties ar jūsu laimi ar citiem.

2, Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai jebkuru citu vajadzībām, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu pārskatīšanu ( 0~3 zvaigznes), mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.Paldies par jūsu sadarbību!

Mēs patiesi ceram, ka mūsu produkti nesīs laimi jūsu dzīvē!Laimīgu iepirkšanos!

Tagi: km, preci lego city, bloka būvēt, lego km, lego qman, vienkārši lego māja, nuogao star wars, lego xingbao, lego veltnis, km ķieģeļi militāro
CE Sertifikāts
Modeļa Numurs RRDIY02
Sertifikāta Numurs TST2020090533-2EC
Sertifikācija CE
Iezīme standarta izmēra, kas ir saderīgs ar klasisko ķieģeļu
Paketē Iekļauts 10pcs vai 20pcs ķieģeļu
Pārdošanas Modeli Atbalsta Nometiet Kuģniecības, Vairumtirdzniecība
Veids 2x3 apļi gaismas ķieģeļu
Brīdinājums nepieļaut bērnu ēst mazām detaļām
Vecums > 6 gadiem
Bloka Izmērs Mazas celtniecības bloku(Saderīgs ar Lego)
Dzimums Unisex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas
Iepakojums Nav Oriģinālajā Kastē
Svītrkods No
Funkcijas Jaunināšanas komplekts classic ķieģeļu
Zīmola Nosaukums Izcili Briedis
Tipa Gaismas vienu dzeltenu, vienu baltu, sarkanā, zilā flash, multi krāsu flash

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti