Izpārdošana

€25.53

€39.89

Sedrick Ziemas Siltuma Velo Apģērbs Vīriešu Vilnas Džersija Pro Bike Velosipēdu Tērpi, MTB Riteņbraukšana Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu Komplekts Ropa Ciclism

Pievienot atsauksmi

Sedrick Ziemas Siltuma Velo Apģērbs Vīriešu Vilnas Džersija Pro Bike Velosipēdu Tērpi, MTB Riteņbraukšana Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu Komplekts Ropa Ciclism:

Apraksts: Materiāls: Džersija 100% Poliestera ,Bikses 80% Poliestera un 20% Likra Ar jaunāko speciālo 19.D pad (gēla spilvenu) Coolmax:quick-dry funkcija un liek jums justies ērtāk Atpakaļ Kabatā dizains : ērtāk,jums var likt izmērs un citiem tas riteņbraukšana apģērbu var uzturēt jūs sauss un vēss karstā stāvoklī un silts aukstā stāvoklī, Pat jums ir sasvīdis, riteņbraukšana jersey nekad jāievēro, lai jūsu ādu

Jūs varat sajaukt izmēru, bikses, kombinezoni ar krūšdaļu un jersey, lai padarītu tos kā kopu.Lūdzu, atstājiet ziņu, mums, piemēram, "Jersey XL un Īsā XXL".Paldies, ka jūs saprotat.

1. Pilns maksājumu ir jāmaksā 3 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu. 2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Un precēm, kas tiks Atzīmēts kā "dāvana" vai "parauga" viegli muitošanas un mazāk maksas.

1.Mēs parasti izmanto Ķīnas ziņu Gaisa Pastu(piegāde bezmaksas).Lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties izmantot citu kurjeru, piemēram, DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Jums būs jāmaksā papildu maksas.Mēs jums izsekošanas numuru pēc izsūtīta. 2.Mēs tikai kuģu PASŪTĪT juridiskā adrese.Tāpēc, lūdzu, esiet apliecināt savu adresi, LAI ir pareizs un pamatots.Lūdzu, pārliecinieties, vai atstāt pareizais tālruņa numurs, aizpildot jūsu pircējs informāciju. 3.Mēs kuģis iepakojumā 2 darba dienas pēc tam, kad saņemt noskaidroti maksājumu. 4.Jūs varat pārbaudīt preces, ja tās atrodas tranzītā caur izsekošanas NĒ .

1.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.

1.Atgriež pieņemts.Postenis jābūt oriģinālā stāvoklī.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu jāsaglabā to sākotnējā stāvoklī.

Tagi: audums cikls, tumši nāves, cycl, riteņbraukšana jersey ziemas spēkā neesošu, keramika rotaļlietas, maillot vīrietis, riteņbraukšana jersey ziemas svītras, velosipēds uzvalks, maillot spānija, pūce hedviga
Materiāls Džersija
Bikses Materiāls 80% Poliestera un 20% Stretch & Spandex
Zīmola Nosaukums Sedrick
Dizains Long Sleeve Jersey un Bikses, kombinezoni ar Krūšdaļu
Veids Džersija Komplekti
Detaļas Vairāk bildes, lūdzu, pievienojiet mums
Pārdošanas Metodes Rūpnīcas Tiešā Pārdošana
Gadi Riteņbraukšana Jersey 2018
Svīteri Materiāls 100% Poliesters
Dzimums VĪRIEŠI
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Rāvējslēdzēja Garums Pilna
Sezona Rudens, Pavasara un Ziemas Velo Apģērbs
Piemērojams Riteņbraukšana Komplekti jersey, cikla jersey, ceļu velosipēds jersey, velosipēdu jersey
JERSEY Maillot ciclismo,ropa de ciclismo,maillot riteņbraukšana,
Modeļa Numurs Velosipēds-LongSet-ThermalFleece
Piedurknes Izmēra Garas Piedurknes
Riteņbraukšana Jersey Pad Stils GĒLA Elpo Pad

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti