Izpārdošana

€2.59

€4.32

20 Krāsas, Lielas Ietilpības Zīmuli Gadījumā Kawaii Pencilcase Skolas Pen Piegādes Zīmuli Soma Skolas Rūtiņu Zīmuļi Maisiņš Kancelejas Preces

Pievienot atsauksmi

[xlmodel]-[produktu]-[41051] IESAKĀM

[xlmodel]-[custom]-[28574] PRODUKTA APRAKSTS

ZĪMUĻU LIETĀ IZMĒRS: Šo atdzist zīmuli gadījumā pasākumi 8.5x6.2x3.2. panta H) collas (21.5x15.5x8 CM) un der līdz 60, pildspalvas un zīmuļi, materiāls ir izturīgs augstas kvalitātes auduma.

LABĀKĀ IZVĒLE, LAI ATPAKAĻ UZ SKOLU: zīmulis, ja ir kopā 5 dažādas krāsu iespējas, un tas var der līdz 60 pildspalvas un zīmuļi.Ar kvalitātes auduma un kvalitātes rāvējslēdzējs, ar šo zīmuli gadījumā liks jums pasmaidīt un uz visiem laikiem mainīt veidu, kā jūs apskatīt skolas/biroja piederumi.

ĪPAŠAS FOUNCTION DIZAINU: Katru zīmuli lieta ir pavisam divas dažādas veids, kā izmantot zīmuli gadījumā, sānu atveri var turēt 6.3 collu garums pildspalvas un izmantot tos ļoti viegli.Cool dizainu uzlabot savu efektivitāti.Arī divu veidu rāvējslēdzēju, gan no tām ir gludi.

IZTURĪGS UN LABI DARĪTS: Šī zīmuli gadījumā tiek veikta, izmantojot kvalitātes audums materiāls.Mūsu durvīm līdz durvīm kvalitātes vadības sistēmas, kvalitātes nodrošināšanas procesu, nodrošina izcilu kvalitāti un izturību.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotogrāfijas Saraksts

[xlmodel]-[produktu]-[28537] populārākās

[xlmodel]-[custom]-[28536] ATSAUKSMES

Tagi: stylest pen, lodīšu pildspalvas, gadījumā, pildspalva, peint zīmuli gadījumā, kawai skola, gudrs lieta, gadījumā tālruni, stationeri, harajuku kawaii, mechan zīmuli
Iepakojums PVC
Materiāli Audums
Modeļa Numurs YN316
Kategorijas zīmuļu gadījumā
Izmērs 21.5cm*11cm
krāsa Kā parādīja foto
Izmantojot sezona Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema
Svars 0.105kg
Zīmola Nosaukums KEVIN&SASA AMATNIECĪBAS
Izmantošana Skolas & Biroji
Materiāls Plastmasas
Īpašas klauzulas No
Piemērots Vecums 6+
Jaunums FANTASTISKI
Veids zīmuļu gadījumā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti