Izpārdošana

€4.98

€8.59

Salds Varavīksnes Dzimšanas Dienu Tēma Fotogrāfija Backdrops Royal Princess Unicorn Zelta, Rozā, Dzimšanas Dienas Svinības Banner Apdare

Pievienot atsauksmi

RM17221375751818493 Par lielums

Piesardzības pasākumi, Jūs varat atsaukties uz šiem attēliem un izvēlēties izmēru vēlaties.Ja jūs nezināt, kā izvēlēties, jūs varat sazināties ar mums.Mēs sniegs jums profesionālu konsultāciju.Jo mašīna ir darba, būs kļūdas faktisko lielumu, bet šī kļūda būs mazs.

Papildu pakalpojums

Pievienot nelielu caurumu fonā.Pievienot kabatas augšdaļā fona.Pielāgot īpašu izmēri un bildes, un mēs nosūtīsim bildes, lai pārbaudītu ar jums.Ja jums nepieciešama papildu pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums laika.

Par materiāla

Īpašības, Līmplēves: viegli pārvadāt, krāsa ir labāka , ir burzīties Polycotton: vai noasa izbalināt, labas kvalitātes, nav grumbām Polycotton ir labāk, nekā Vinila, tāpēc tās cena ir salīdzinoši augsta.

Tagi: apaļā mickey fonu, mickey vainaga fona, fona boy, fona zēns, āmurs pelējuma, banner unicorn, dzirnavas pelējuma, fona dzimšanas zēns, karoga unicorn, banner happy birthday unicorn
Zīmola Nosaukums NeoBack
Materiāls Vinila,Poliesteris
Izmērs (mm) jebkura izmēra
Iepakojums
Veids Spray Krāsoti
Stils Citi
Pieteikties Fotosalons,foto, fotogrāfiju backdrops,utt.
Drukātā veidā Digitālā Drukā.rokām apgleznotas foni
Fotogrāfija backdrops bērniem fona
Tēma Dzimšanas dienas,Bērnu Dušas,Festivāls,Dekorācijas utt.
Attēla Saturs Dažādu stilu un foto fona,
Atslēgvārdi fotogrāfija
Modeļa Numurs Mehofoto Fonu
vinila audums aprēķināts, apdrukāta

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti