Izpārdošana

€18.58

€37.93

Profesionālās Zvejas Kaķene Kopumu Spēcīgu Zvejas Kaķene Lāzera Kaķene Super Spēcīgas Katapultas Āra Medību Šaušanas

Pievienot atsauksmi

[xlmodel]-[custom]-[53458]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Konfigurācijas Instrukcija:

1. Ātruma attiecība 3.0:1

2. Summa tangled 10LB/80YDS

3. Neto svars 148g

4. Aprīkots ar 0.25 MM neilona makšķerauklas 60 metrus.

5. Riteņu Izmērs: Diametrs 58* Garums 90* Augstums 70MM

6.Materiāls: Plastmasa

produkta rokasgrāmatu:

Priekšējais vāciņš, aizmugurējais vāciņš, un galvenā institūcija ir injekcijas molded ar augstas stiprības neilona ar dinamiskās zvejas vajadzībām zvejas laikā.

Pieprasījums pēc spēkā, iekšējā zvejas rīki ir izgatavoti no augstspiediena presēšanā sakausējuma materiāla, rokturi uzskata, gluda, un ārējās šūpuļzirgs ieroču izmantošanu, dubultās metāla rokturi.

produkta rokasgrāmatu:

Priekšējo vāciņu un aizmugurējo vāciņu ir visas apzīmogo un veidota no nerūsējošā tērauda materiāliem.Galvenā daļa ir injekcijas molded ar augstas stiprības neilona materiāla, kuru var apmierināt no zvejas spēkā zvejas laikā.Iekšējā pārnesuma ir izgatavoti no sakausējuma materiāla liešanai, un roka jūtas gluda un ārējo šūpuļkrēsls roku die-casting cinka sakausējums dubultā-turi līdzsvaru šūpuļkrēsls roku ir viegli piemērot spēkā.Visu ārējo kontaktu detaļas ir izgatavotas no koroziju izturīgiem materiāliem, kuras var apmierināt šaušanas zivis un Luya.Unikālo kreiso un labo apmaiņas funkciju, kas ir vienkāršs.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Tagi: deko multi instruments, vienkārši kaķene medības, katapulta, rokas arbaletu zvejas, medības katapulta, kaķene šauteni, pistoli, zivju katapulta, šaut mērķi, joslu zvejas katapulta, remates āra
Izmērs M
Veids Kabatas, Multi Instrumenti

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti