Izpārdošana

€13.94

€25.80

7Pcs/Set Vīriešu Biksītes Multicolor Vīriešu Kokvilnas Apakšveļa Vīriešu Modes Kokvilnas Apakšveļu, Ķermeņa Fit Elpojošs Vīriešu Bokseršorti

Pievienot atsauksmi

Modeļa Numurs : AB00114-AB00120

Dzimums : Vīriešu

Krāsa : Kā Picture Rādīt

Meterial : Kokvilna

Izmērs : L ; XL ; XXL ; XXXL

Piemērots : Vīrietis

Stils 1 : Bokseris Vīriešiem

Stils 2 : Vīriešiem Bokseris

Stils 3 : Bokseris Īss Vīriešiem

Stils 4 : Vīriešu Apakšveļa

Stils 5 : трусы мужские

Stils 6 : трусы мужские боксеры

Iepakojums Saraksts : 1 Komplekts ( 7 gab.)

Vairumtirdzniecība : Atbalsta

Pircēju Paziņojumi: 1. Lūdzu, pierakstiet savu vārdu, uzvārdu, adresi un pasta indeksu vai jums, iespējams, nevar saņemt savu produktu.Un par krievijas Klientiem, lūdzu, uzrakstiet savu vārdu, uzvārdu (3 daļas).Paldies! 2. Mēs kuģis produkti, par brīvu, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, E-Paketes vai Citu sūtījumu metodes, kas var izsekot, izmantojot Internetu. 3. Parasti, mēs nosūtīt produktus, kas minēti 2-5days, cik drīz vien iespējams, un lietošanas ieradīsies 15-60 dienas!Ja nevarat ierasties 60days, mēs apsolām, ka mēs varam nosūtīt zeķes, lai jūs vai atmaksāt naudu, lai jums! 4. Ja ir kādas problēmas, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, un mēs šeit visas dienas tieši jums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu!

5. Sirsnīgi pateicos jums par jūsu sapratni un pacietību.Novēlu jums ir jauka diena!

6. Ņemot vērā atšķirību ķermeņa izmērs starp Aziātiem un Eiropiešiem un Afrikāņi, tas ir ieteicams iegādāties lielu vienu.

mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes, ja jūs apstiprinātu saņemšanu, kad jūs saņemtu preces , esat apmierināts ar preci , lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu atsauksmes, kad jūs saņemtu preces ,prece jums nepatīk , kaitējumu vai izmērs bija nepareizi , lūdzu, sazinieties ar mums pakalpojumu , mēs sniegsim vairāk mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kad jūs neesat saņemtu preces , lūdzu, neatveriet strīdu , un, lūdzu, nedod mums nekādu sliktu atsauksmi ,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms , mēs palīdzēsim jums to pārbaudīt un, ja uzdevums tika zaudēta , mēs saskaņā ar jūsu prasībām , nosūtīt uz jums vai atmaksā visu naudu jums . 5 zvaigznes atsauksmes ir ļoti svarīgi,lai mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms došanās atsauksmes.paldies ļoti daudz.

Tagi: saf seksīgi vīrieši, vīriešu slip peldkostīmi, geju vīriešu apakšveļa, bokseris, bokseris vīriešu apakšveļa, ananāsu dvieli, vīriešu zīda apakšveļa, OR130, vīriešu fitnesa bodysuit, vīrietis armani
Neķītrs Attēlu No
Meterial Kokvilnas
krāsa balts,zils,purpul,sarkana,melna,pelēka,zaļa
Stils 3 Vīriešu Modes Kokvilnas Apakšveļu
Dzimums VĪRIEŠI
Stils 5 Vīriešu Biksītes
Seksuāli Divdomīgs No
Stils 6 Elpojošs vīriešu bokseršorti
Modeļa Numurs AB00114-AB00120
2. stils vīriešu kokvilnas apakšveļas
1. stils vīrieši bokseris
izcelsmes vieta Ķīna
Stils Vīriešu Kokvilnas Īsās Bikses-Šorti Boxe
Modelis Tips Cietie
Piemērots 7pcs/set Vīriešu biksītes
Stils 4 Sexy Apakšveļa Vīriešiem
Materiāls Kravu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti