Izpārdošana

€58.93

€65.47

8LEDS Candy Krāsas Flash Saules Gaismas RGB LED Lampas, Auto Stils Pielāgošanas Riteņu Gaismas Rumbas Vāciņu BMW Benz, VW, Honda Lexus Mazda ..

Pievienot atsauksmi

8LEDS Candy Krāsas Flash Saules Gaismas RGB LED Lampas, Auto Stils Pielāgošanas Riteņu Gaismas Rumbas Vāciņu BMW Benz, VW, Honda Lexus Mazda ..Tas LED lampas ar centrmezglu, var fit 99% automašīnām, kā ilgi, kā jūs varat veikt oriģināls ģerbonis, pēc tam var aizstāt ar šo lampu centrs.Ja neesat pārliecināts, vai tā atbilst jūsu automašīnu vai nav, lūdzu, interesējieties pie mums un pateikt, kas ir jūsu auto modelis un gads, atcerieties, lai nosūtītu fotogrāfiju jūsu riteņa rumba mūsu atsauces.Kad jūs lai, tas ir labāk, lai piezīmi, jūsu auto modeli un gadu, mēs pielāgot pēdas specifikācija, lai atbilstu jūsu automašīnas pirms pildīta.

Produkta Nosaukums: saules lieljaudas hub lampas

Apvalks: augstas izturības PC materiāla augsto spilgtuma alumīnija sakausējuma

Gaismas krāsa: spilgti LED gaismas

Produkta izmērs: 6.5x6.5x4.5cm Iepakojuma daudzums: 4 / kārba Piemērojamie modeļi: visi modeļi Produkta iespējas: 1 saules automātiskā uzlādēšana, produktu izmanto augstas efektivitātes saules bateriju. 2 iebūvētas litija baterijas, produktu izmanto lielas jaudas litija baterijas, akumulatora, bez atmiņas efekta, ilgāks kalpošanas laiks. 3 ultra augsta spilgtuma, produktu izmanto ultra spilgti importa čipu LED, nakts laikā satiksme ir plaša brīdinājuma, apdares efektu. 4 saprātīga atvērtu funkciju, produkta, ar gaismu un mikro vibrācijas sensora sistēmas, automātiski mirgo braukšanas laikā naktī. 5 saprātīga izslēgšanas funkciju, produkta, kas izmanto vienu mikrodatoru mikroshēmu, ir laika perioda, lai izslēgtu sistēmu, autostāvvietā vai transportlīdzekļa statisks un 30 sekundes pēc tam, kad automātiski aizveras.Lietošanas norādījumi: ņemot vērā vides, ilgtermi nospiediet slēdža pogu 3 sekundes pēc tam, kad atvēršanu, vēlreiz nospiediet taustiņu 3 sekundes, lai aizvērtu.Režīma izvēle pēc 3 sekundēm, lai atvērtu vērā automātiskais režīms, kas automātiski maina krāsu, valsts no valsts katra poga uz pogas, lai mainītu zibspuldzes režīmu.

-----------

--------------------

---- Nāk ar angļu ekspluatācijas instrukcija

Tagi: bmw f30, Mazda 6, 70mm riteņa centrs klp 7l6 601 149b, sagitar vw emblēma, rgb lāzera app, 5x112 stūre, aura sinhronizācija, žetons honda, sānu emblēmu lexus, bmw riteņa centra vāciņi
Postenis Svars 0.7kg
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Īpašas Pazīmes Riteņu Apdarei
Auto Maker VOLKSWAGEN
Objekta Garumu 6.5cm
Vienuma Tips Emblēmas
Zīmola Nosaukums Kistioa
Modeļa Gads 2001-2017
Piemērotas auto
Materiāla Tips ABS
Postenis Diametrs 6.5cm
Postenis Augstums 4.5cm
Objektu Platums 6.5cm
Emblēmu Materiāls PVC
Modeļa Nosaukums rumbas led lampas

Uzrakstīt recenziju