Izpārdošana

€117.15

€167.36

ABS Unpainted Aptecētājs Slēgs Iestatīt Ķermeņa Honda CBR600 CBR 600 F4I 2001 2002 2003

Pievienot atsauksmi

Vairāk Skatā, Noklikšķiniet uz: ABS Unpainted Aptecētājs Slēgs Iestatīt Ķermeņa Honda CBR600 CBR 600 F4I 2001 2002 2003, Lūdzu, pārliecinieties, ka Jūsu Motocikls ir mūsu saderību.

Aptecētājs Fit Honda CBR600 F4I 2001 2002 2003

Stāvoklis:

100% Pavisam jaunu pēcpārdošanas aptecētājs, kas izgatavoti ķīnā, NE OEM aptecētājs vai sākotnējā aptecētājs!

3 slāņi glezniecības darbu, kas padara krāsošanas spīdošs, stingrs, neizbalē off

>>> Materiāls : labākais INJEKCIJAS MOLDED ABS plastmasas

Injekcijas PK Roku darbs

>>>Krāsa : Unpainted Balts

Lūdzu, ņemiet vērā: tā kā pilns komplekts ir unpainted, tas var būt virsmas scuffs vai skrambas, bet vajadzētu būt viegli slīpēti vai primied un gatavas krāsas

>>> Funkcija: Iepriekš Urbti, un ir Gatavi, lai Pielāgotu Krāsas ir saderīgs,un būs apmaiņas ar citām O. E. M rūpnīcas, kas aprīkoti virsbūves pašlaik uz jūsu velosipēds

Varētu Būt DIY Savu Iecienītāko Rakstu

Paketē Iekļauts:

Pilns Komplekts Aptecētājs Virsbūvi, kā parādīts attēlā

Uzmanību: Skrūves nav iekļautas

Starptautiskās Pircējiem – Lūdzu, Ņemiet Vērā,

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk

Uzmanību: Ja jūs saņemt preci bojātas,ne kā aprakstītu vai nepareizu vienu, lūdzu, rakstiet mums bildes 72 stundu laikā, lai atrisinātu jebkuru problēmu, labāk un fater:

1.Visas etiķetes ar skaidriem vārdiem uz iepakojuma;

2.Reālu preci jūs saņemat;

3.Dažādiem leņķiem produktu un iepakojuma parādīt problēmu skaidri.

Ekonomikas piegāde : Mēs kuģis iepakojumā 24 stundu laikā pēc tam, kad payement noskaidroti.Mēs kuģis uz PayPal adresi TIKAI.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese PayPal ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, Mēs kuģis pasaulē, Izmantojot Gaisa-Pasts, Piegādes laiks ir 11-22 darba dienu laikā.

MAKSĀJUMU Mēs pieņemam PayPal tikai.Ja pircējs vēlas kavēt maksājumu, jo finanšu problēmas, lūdzu, sazinieties ar mani ar ebay ziņojums 3 dienu laikā.

ATGRIEŽ gadījumā, ja prece ir bojāta, lūdzu, informējiet mūs, 30 dienu laikā pēc to saņemšanas, mēs organizēt reship vai kompensāciju.Pircējiem ir jāmaksā par atgriešanās izmaksas, un mums būs jāmaksā par to vēlreiz .

SAZINIETIES ar MUMS, Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu preci vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj kādas atsauksmes.Mēs esam apņēmušies, lai atrisinātu visus jautājumus, draudzīgā un apmierinoši.Mēs vienmēr atbildēt uz ziņojumiem 2 darba dienu laikā (off-nodokli pēc nedēļas nogalē).Ja jūs nesaņemat atbildi no mums, tad, lūdzu, pārbaudiet savu junk jeb mēstules pastkastē.

Tagi: cbr 600 f4i plastmasas, cbr f2, cbr f4, cbr, cbr f4i, honda cbr 600 f4i plastmasas, cbr 600 f4i honda, f4i plastmasas, f4i aptecētājs, cbr600f4i
Vienuma Tips Attiecas & Dekoratīvi Ciļņi
Zīmola Nosaukums TCMT
Motobike Padarīt Honda
Postenis Svars 0kg
Objekta Garumu 0inch
Materiāla Tips ABS Plastmasas
Postenis Augstums 0inch
Modeļa Nosaukums XF-4018-W-ASV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 0inch

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti