Izpārdošana

€4.65

€6.45

Izturīgs 90 Grādu 3.5 mm Male 2 RCA Male Vadu Praktiskās Multi-funkcionālo taisnā Leņķī Audio AUX Y Sadalītāja Vadu

Pievienot atsauksmi

90 Grādu 3.5 mm Male 2 RCA Male Vadu taisnā Leņķī Stereo Audio AUX Y Sadalītāja Vadu DJ Pastiprinātājs

Motīvs:

1. Šī RCA uz 1/8 kabeli savietojams ar iPhone, iPod, iPad, planšetdatori tostarp Google Nexus, Samsung, MP3 atskaņotāji, CD atskaņotāji, klēpjdatoru, planšetdatoru un citu digitālo ierīci, kurai ir 3,5 mm audio jack; Un jūsu Stereo uztvērēji, vai skaļruņi,VCR, DVD atskaņotājs, TV, Wii kastē, video kamera, AV uztvērēju, pastiprinātāju, projektoru, radio - Sub pastiprinātājā, XBOX 360, PS3,Wii, HDTV, Dolby Digital Uztvērējs, DTS Decoder, Mini Disku , TV, Wii kastē, video kamera, VIDEOMAGNETOFONS, un vairāk.

2. Labās puses savienotājs 3.5 uz RCA audio kabelis, liels šaurās telpās un grūti sasniedzamām vietām.Salīdzināt ar taisnām kontaktdakšām, Šī taisnā leņķī RCA sadalītāja kabelis ir dizains, ietaupot vietu.

3. Leņķa 3.5 mm male uz RCA male cable ir liels, lai pieslēgtu portatīvo audio ierīcēm, piemēram, Tālruņiem (iPhone), MP3 atskaņotājs vai planšetdators (iPad) ar stereo uztvērēju, skaļruņi vai citu RCA-iespējots ierīcēm.

4. Šo 1/8 lai RCA stereo kabelis darbojas abos virzienos. 1. No RCA izeja 3.5 mm; 2. No 3,5 mm uz RCA out. (Lūdzu, Ņemiet vērā,: Jūs nevarat izvēlēties vienā lietošanas reizē.Tas ir vienā pusē, otrā pusē ārā.)

5. 24k zelta pārklājumu savienotāji un skābekļa-brīva vara, par šo īso RCA uz AUX vads nodrošina maksimālu vadītspēju un izturību, nodrošinot optimālu stereo audio pārraidi.Juceklis-bezmaksas kokvilnas pītā nodrošinātu kabeļu elastīga un izturīga pietiekami.

6. Skābekļa-brīva vara vadu, Izturīga, Mīksta Kokvilnas Pītā, Leņķi 3.5 mm(1/8") Stereo Vīriešu Zelta Pārklājumu, Leņķi, 2 RCA (pa Labi/pa Kreisi), Stereo Vīriešu apzeltīts spraudnis

Specifikācija:

Garums: 1m/3.28 pēdām 2m/6.56 pēdām, 3m/9.84 pēdām, 5m/16,4 pēdas

Stieples Diametrs: 5mm

Korpusa Materiāls: Alumīnija Sakausējuma

Interfeisa Tips: 3.5 Vīrietis, 2x RCA Male

Iepakojuma Lielums: 180 X 110 X 10mm/7.09 X 4.33 X 0.39"

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X 3.5 mm Male 2 RCA Male Cable

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Bojātas preces, IR jāziņo un atgriezās ar oriģinālo iepakojumu, ja tas ir iespējams.Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: rca subwoofer, Audio 2rca kabelis, 2rca kabelis, leņķa rca kabelis, audio hdmi splitter, 5 rca kabeli leņķis, vads 2rca leņķis, nordost odin, aux rca kabelis, ios rca kabelis
Pieteikums multivides
Veids HDMI Kabeļi-saderīgu
Ārējais Diametrs 5mm
Savienotājs A HDMI
Zīmola Nosaukums ALLOYSEED
Sertifikācija NAV
Dzimums Vīrietis-Vīrietis
Savienotājs B HDMI
Modeļa Numurs audio / video kabeļi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti