Izpārdošana

€56.32

€85.33

Pavasara Taktiskās 07 Tuksnesī Apmācības Kurpes Vīriešu Āra Tūrisms Tūrisma Pārgājienu Zābaki ar neslīdošu Kaujas Makšķerēšana / Medības sporta kurpes Vīriešiem

Pievienot atsauksmi

Pavasara Taktiskās 07 Tuksnesī Apmācības Kurpes Vīriešu Āra Tūrisms Tūrisma Pārgājienu Zābaki ar neslīdošu Kaujas Makšķerēšana / Medības sporta kurpes Vīriešiem

motīvs:

1. Tas ir jauns āra un taktiskie zābaki .

2. Ūdensizturīgs, elpojošs, pretslīdes, nodilumizturīga, amortizācijas un pretsadursmju toe klp.

3. Mēs nosūtīsim zābaki sekot jūsu kāju garumam, tādēļ, lūdzu izmēriet savu pēdu garumā, pirms jūs izvēlēties izmēru , vai, lūdzu, sazinieties ar mums , mēs palīdzēsim jums.

Q: Par Mums

A: Mēs esam Leitech āra rūpnīcas veikals, mēs esam apņēmušies, lai sniegtu jums labāku produktu taktikas, āra un sporta jomā , mēs koncentrēties uz pētniecību un attīstību, drīzumā sāks jaunu produktu, paldies par jūsu uzmanību.Ceru, ka jūs visi saņemsiet nepārspējamu iepirkšanās pieredzi, ātra piegāde un ārkārtas klientu apkalpošanu, kas pārsniedz gaidīto.

Q: Par Kuģošanas

A: mēs kuģis produkta ietvaros 2-7 darba dienu laikā pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu.

M ost valstī ir Bezmaksas piegāde pa pastu Ķīnas gaisa pastu vai epacket, kad mēs kuģis paketi, mēs sniegs jums izsekošanas Nē.

Q: Aabout muitas nodoklis

A: Katrā valstī ir sava nodokļu politika, mēs varam ' t veikt solījumu par to, ka.lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir jebkādas prasības, mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Q: Aabout izmaiņas pēc pasūtījuma:

A: Lūdzu sūtiet pareizu informācijas mums pirms nosūtīšanas, ja jums ir nepieciešams, lai mainītu, BET mēs nepiedāvā šo pakalpojumu laikā visi lielie promotion.Pl vieglumu vēlreiz pārbaudīt visu informāciju, ko pirms maksāšanas.

Q: Par Zīmi Gabalu

A: Lūdzu, atveriet sūtījuši, un pēc inspektora klātbūtnes, ja sūtījums bojāts vai tukšu(nozagts), lūdzu, palūdziet pastā, lai nodrošinātu oficiālo dokumentu un padarīt atbilstošu, uz vietas.

Q: Par Atgriezenisko Saiti

A: Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.Pēc tam jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, lai saņemtu pārsteiguma dāvanu.

Tagi: kažokādas mens tactical zābaki, jaunu zīmolu audekls gadījuma vīriešiem kurpes, delta tuksneša zābaki, tuksneša zābaki vīriešiem, apavu medības, bikšu taktika, vīrieši kāpšanas kurpes, dienu kāpšanas kurpes, camo jumpsuit, pavehawk taktikas
Līmenis Prakse Papildu
Iezīme vidū caurules, neslīdoša, anti-nodiluma.
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Izlaides Datums Fall2019
Gadījumā scenāriji Darbojas Izmantot
Sezona Pavasarī, vasarā un rudenī
Āra Apavi Armija fani apavi
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Zole Materiāls Govs Muskuļu
Zolīte Materiāls Lateksa
Izmērs es 39-45
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 8596
Zīmola Nosaukums PAVEHAWK
Funkcijas Āra, Taktikas, Sporta
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Sporta Apavu Tips Pārgājienu Apavi
Odere Poliamīds vai neilons
Oderes Materiāls PU
Dzimums Unisex
Virsas Materiāls Genuine Āda
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti