Izpārdošana

€8.61

€9.06

Sākotnējā Jaunu CUBOT MANITO Akumulatora Augstas Kvalitātes 3.8 V 2350MAH Akumulatoru Nomaiņa CUBOT manito smart Tālrunis akumulators

Pievienot atsauksmi

Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums, sakarā ar jauno politiku krievijas muitas

Šis veikals visas baterijas atbalsta vairumtirdzniecības daudzums

Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms.Mēs to atrisinātu arī jums.Lūdzu, neatveriet strīdu pagadās, citādi jums būs jāreģistrē kā sliktu kredītu ar mums, Dizainadienas.lv, un arī Ķīnas Pārdevējiem Līgā.Un ir bloķēts.

Atsauksmes

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, paldies par jūsu palīdzību.

2.Mēs vienmēr esam mēģinājuši, lai sniegtu labāko servisu un drošu produktu par katru klientu, taču avārijas var gadīties, dažreiz, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu jebkuru problēmu, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.

Lūdzu, ņemiet vērā:

Pēc tam, kad saņemts jauns akumulators, lūdzu, nav skriešanās, lai uzlādētu.Pirmais akumulatora Iekšpusē paliek jaudas tiek pilnībā izmantotas , tad nepārtraukti maksas no sešas līdz astoņas stundas .

Atkārtojiet iepriekšējo darbību, divreiz, var panākt vislabāko efektu, izmantojot akumulatoru.Pēc ceturtā uzlādes tikai 4 līdz 6 stundas ar vienu uzlādi.

Tagi: l baterijas, quest cubot, cubot, ņemiet vērā, 20 pro 5000 mah akumulators, godu 7s viedtālrunis, par cubot dinozauru, aiqos akumulators, 3.8 v litija jonu polimēru akumulators, gadījumā cubot x30, cubot, 1 pro
Akumulatora Kapacitāte(mAh) 2201mAh-2800mAh
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums VBNM
Modeļa Numurs Par CUBOT MANITO
Saderīgu Zīmols cubot
Oriģināla, vai Ne Oriģināls
Kvalitātes Sertifikāciju ce

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti