Izpārdošana

€6.15

€8.65

MTB Ceļu Velosipēdu, Elektrisko Velosipēdu, Ragu 110-120 DB Ūdensizturīgs 4 Skaņas Režīmi Ar Uzlādējamu Akumulatoru, Elektronisko Velosipēdu Zvaniņu

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Mazs Izmērs: ragu ir stilīgs un kompakts.Ar iebūvētu pastiprinātāju shēmas, skaņa ir līdz 120db.Tas ir 4 skaņas režīmi, pilienu skaņa, svilpes skaņas, modinātāja skaņas, svilpes, taures.

2、Viegli Uzstādīt: ragu ir saderīga ar visu veidu stūrei, tas var tikt uzstādīts uz stūres 2 sekundes.Gumijas gredzenu var regulēt divos līmeņos, piemēroti visu veidu velosipēdu uzstādīšana.

3、IP65 Waterproof: ragu ir pilnībā noslēgta, nav bailes no vētras.Tai ir trīs aizsardzības likumi, tas ir IP 65 ūdensizturīgs, to var izmantot skarbajā vidē.

4、Var būt Paslēptas: ragu ir maza, piemēram, skatīties.Tas var būt paslēptas, iekšējā pusē no stūres, neietekmējot stūres bremžu shift vai citas stiprinājuma operācijas.

5、USB Uzlāde: Izmantojot augstas kvalitātes polimēra kodolu un iebūvēto 280mAh litija baterijas, ragu funkcijas Android standarta USB uzlāde, ilgi gaidīšanas, var piezvanīt uz 2000 reizes, kad pilnībā uzlādēts.

Specifikācija:

Nosaukums: Velosipēdu Elektriskā Ragu

Modelis: T-002

Materiāls: ABS+PC

Svars: aptuveni 40g

Decibeli: 110-120dB

Uzlādes ieeja: 5V-250mA

Akumulatora ietilpība: 280mAh

Iepakojuma Saraksts:

Elektriskā Ragu*1

Silikona Kabeļu Savienotājs*1

Norādījumi*1

Uzlādes Kabelis*1

Tagi: ebike ragu, ragu, zvans bezvadu, elektriskā bell rechargable velosipēds, bezvadu velosipēda ragu, elektronika velosipēdu zvaniņu, bicycl ragu, x mtb velosipēds, melna detalizēti mtb, akumulatora ragu
Dropshipping Atbalsts
Sertifikācija ce
Veids Citi
Izmērs as details
Materiāls ABS+PC
Modeļa Numurs Elektrisko Velosipēdu Ragu

Uzrakstīt recenziju