Izpārdošana

€6.34

€10.57

Skaidrs, Plastmasas Pārtikas Uzglabāšanas Paliktnis Atkārtoti Tehnoloģijas Elastīgo Plēvi Sprādzes Zīmogs Uzglabāšanas Tvertnes Virtuvē Pārtikas Saglabāšanā, Reņu

Pievienot atsauksmi

Materiāls: pp

Krāsa: sarkana

Izmērs: 30x20x2cm

Paketē iekļauts:1GAB. *Pārtikas Uzglabāšanas paliktnis

BPA Free & Pārtikas Pakāpe: Šī pārtikas saglabāšanā, renes ir izgatavots no pārtikas kvalitātes pp materiāla un augsti elastīgs, TPU, drošu un rūpējas par jūsu veselību, bet izturīgas plastmasas biežai lietošanai.

Paaugstināma & Space-saving: Katra lieluma šī paplāte ir 12*9*1.1 collas, tas arī var sakraut uz ledusskapja, saldētavas vai skapjus, kas pēc tam piepildīti ar pārtikas, nav haoss virtuvē un ietaupīt telpu.

Atkārtoti & Videi draudzīga: Radošo elastīga plēve, vides aizsardzību un mazinātu izmantot vakuuma sealer ruļļos un somas.

Viegli Zīmogs: Saglabājiet jūsu pārtikas produktus svaigus ilgu laiku.Piemērots mājas dzīvi, kempings, ballītes, utt.Ja plastmasas plēvi, kas nāk, lai būt deformēta, pievieno nedaudz karsta ūdens, un nāks pie sākotnējā meklē drīz.

Viegli Tīrīt: Ļauj viegli iztīrīt arī trauku mazgājamā mašīnā droši; attiecībā uz elastīgs vāks, kas labs, tikai izmantot dažas mīkstas drēbes, lai noslaucītu to maigi.

Tagi: garšvielas virtuves uzglabāšana, pārtikas paplātes, tjar virtuves uzglabāšana, plastmasas taisnstūra paplāte, pārcelšanās virtuves uzglabāšana, virtuves veļa uzglabāšana, pudele pārtikas, rene vakuuma, pārtikas, svaigi, reņu, uzglabāšanas produktiem, virtuve
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
2. veids Pārtikas Uzglabāšanas Paliktnis
Zīmols NAV
Iezīme Vienreizēji,Veselīgi,Viegli tīrāma
Izmantošana Pārtikas
Materiāls PP
Modeļa Numurs CFKT29
Plastmasas Tips PP
4. tips Atkārtoti Saglabāšanu, Reņu
Izmērs 30x20x2cm
3. veids Pārtikas Saglabāšana Reņu
1. tipa skaidrs, reņu
Stils Japāna Stils
krāsa Attēli

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti