Izpārdošana

€4.95

€8.26

SEXYWG Sandales Biksīšu Shaper Augsts Viduklis, Vēders Kontroles Biksītes Novājēšanu Apakšveļa Vidukļa Treneris Veidošanā Biksītes Muca Atlēts Shapewear

Pievienot atsauksmi

Mūsu veikalā atbalsta Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības , pielāgotu LOGO !

1.EFEKTĪVA & SEXY: Vidējā vidukļa dizains ar mērķtiecīgu sabiedrības kontroli, samazina jostasvietu smooths vidukļa un atpakaļ izliekumus izveidot krāšņs plānāks, sievišķīgu siluetu.Ekskluzīvu sandales dizaina neatstāj nepatīkamu biksīšu līnijas, un jums sexier butty.

2. NĒ RITES NOSAKA: Ekskluzīvas elastīgu kaulu sistēma novērš ritošā uz leju, lai tas paliek savā vietā visu laiku jūs valkā to!

3.Materiāls: Neilons/Spandex.Augstas kvalitātes audums ir ērts, elpojošs, gludu un elastīgu pietiekami, lai valkāšanai visas dienas garumā, nav svarīgi, ko jūs strādājat.

4.LABU VISIEM GADĪJUMIEM: Darbojas lieliski ar visu, sākot no formas-veida topi, slim cut džinsi, svārki, bikses, persona,/prom/kokteilis/kāzu kleitas.Ideāls, lai dižoties savu smilšu pulksteņa rādītājs saskaņā atklāj kleitu.

5.PĒCDZEMDĪBU & PĒC GRŪTNIECĪBAS ir: Liels shapewear valkāšanai arī pēc grūtniecības, tas piedāvā visu atbalstu un kompresiju jūsu ab nepieciešams, lai saņemtu atpakaļ savu sākotnējo formu.

6.ĒRTA, ELPOJOŠA UN ANTIBAKTERIĀLAS: Augstas kvalitātes auduma, elpojošs, elastīgs un pietiekami ērti valkāšanai visas dienas garumā, sviedriem un bez komforta, antibakteriāla, mitruma wicking.Piemērots visiem gadalaikiem.

Jūs, iespējams, patīk:

Iepakojumā : 1 gab., thong kontroles biksītes.

IZMĒRI

Izmērs

Jostasvietu

Hip

---

collas

cm

Collas

cm

S

23.5-26

60-66

33.5-35.4

85-90

M

26-28.3

66-72

35.4-37.4

90-95

L

28.3-30.5

72-78

37.4-39.4

95-100

XL

30.7-33.1

78-84

39.4-41.3

100-105

Paziņojums :Ja jums ir jebkādas prasības ,piemēram, krāsu vai izmēru problēmas , lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt ,mēs centīsimies, lai pielāgotos jums ,paldies !!!

Atsauksmes :

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums 24 stundu laikā.

Sūtījumu :

1.Preces tiks nosūtītas 1 darba dienas laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

2.Izsekošanas informācija pls meklēšana www.17track.com ( Varbūt vairāk nekā 30 darba dienas.Plz būt pacietīgiem par ierašanos vai e-pastu mums uzreiz! )

Atgriešanas Vai Kompensācijas Politika

Ja jūs jūtaties vīlušies ar objektu, ko esat saņēmis, lūdzu, informējiet mūs, 7 (septiņu) dienu.Mēs saprotam neapmierinātību jūs varētu,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt jebkurš strīds, vai atstājot jebkura neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite.

Pakalpojums :

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu objektus,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums 24 stundu laikā .Kuģniecības Priekšmetus tiks nosūtīti 1 darba dienas laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Atgriezties, Ja jūs jūtaties vīlušies ar objektu, ko esat saņēmis, lūdzu, informējiet mūs, 7 (septiņu) dienu.Wholeseller Par vairumtirgotāja, Mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde par lielāko valsti ar DHL Tālākpārdevēju, Lai tālākpārdevējs, mēs varam piedāvāt KRITUMS PIEGĀDE uz jūsu klientu tieši, bez jebkāda mūsu veikalā informāciju.Pakalpojumu, Lūdzu, rakstiet man caur ziņu, ja jums ir kādi jautājumi, mēs atbildi jums 24 stundu laikā Ziņa tiks atbildi 24 stundu laikā ( nedēļas nogale, kas nav iekļauti)

Tagi: augsta vidukļa muca pacēlāji, shaper sandales, 4xl joga, muca pad, vidukļa treneris sa, calcinhas algodao, mežģīnes shapewear, pantimedia, bodystock, butt lift
Vadības Līmenis Vidēja
Biezums STANDARTA
Apdare NAV
Modeļa Numurs SF229
Siksna apakšveļa Nosaukums Sieviešu augsta vidukļa siksna kontroles biksītes body shaper
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Siksna apakšveļa Funkcija Tauku kompresijas,Vēders, viduklis treneris, novājēšanu jostas. Muca pacelt
Siksna apakšveļa piemērots brīdis Pavasara/vasaras/rudens/ziemas Kāzas, ballītes,ikdienas dzīve
Siksna apakšveļa Tips Apģērbi & Aksesuāri-Sieviešu Apģērbi-Intimates-body shaper-Underpant
Siksna apakšveļa Fit par Grupu Sievietes,Sievietes,Sievietes pēc Dzemdībām sieviete,mamma, meitenes kundze, Novājēšanu šorti
Siksna apakšveļa Materiāls Mīksta Neilona 83% + Spandex 17%
Zīmola Nosaukums sexywg
Materiāls Spandex
Seksuāli Divdomīgs No
Siksna apakšveļa Izcelsmes Vieta Shenzhen,Ķīna(Mainland),100% jauna ierašanās,augstas kvalitātes,super stretchy
Siksna apakšveļa Izmēra S-M-L-XL
Kontroles biksītes funkcijas 4 tērauda kauliem, Siksna apakšveļa, gumiju, Vidējais vidukļa,Sēžamvieta
Shapewear Kontroles Biksītes
Neķītrs Attēlu No
Auduma Veids Vilnas
Siksna apakšveļa Krāsa Black & Aprikožu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti