Izpārdošana

€4.21

€4.42

9X14mm Karstā Pārdošanas Zila Kārta Murano Stikla Krelles Fit Original Pandora Silve Šarmu Rokassprādzi, Kulonu DIY Rotaslietu izgatavošana

Pievienot atsauksmi

modname=ckeditor

Nosaukums : murano stikla pērlīšu piekariņi

Materiāls: metāls ar sudraba un zelta pārklājumu

Der: Visiem europeam zīmola aproces

Iepakojumā: ar opp maisā un burbulis pasta soma.

(Attēls nav tikai reprezentatīvs paraugs.Krāsa var ļoti nedaudz, jo krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora,Jūs saņemsiet līdzīgu objektu.)

Ja jūs tērēt par noteiktu cenu par Sudraba Rotaslietas mūsu veikalā, jūs automātiski saņemsiet milzīgu atlaide: Vairāk nekā usd 200.00 Saņemt 5% Atlaidi, Vairāk nekā ASV$ 300.00 Iegūt 10% Atlaide Vairāk nekā ASV$ 500.00 Get 15% Off, Ja jums ir īpašas instrukcijas par pasūtījumu, piemēram, dropshipping instrukcijas un dāvanu, lai, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs esam priecīgi palīdzēt!Ja jums ir kādi citi jautājumi par kādu no mūsu produktiem, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Apmaksa: 1. Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu. 2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Cienījamie pircēji: 1:Pasūtījuma summa ir zemāka par $5., (Var apvienot, lai nopirkt) mēs ar Honkongas sūtījumu piegāde.Nē izsekošanas numuru vaicājumu (lūdzu, nav jāmaksā uzmanību uz uzskaites kods) Tie ir parasti aizņem no 30-55 dienas, lai sasniegtu savu valsti (izņemot svētku dienas) 2: Pasūtījuma apjomu vairāk nekā $ 10, mēs pa pastu Ķīnas nosūtīt jūsu pakete. (Ir izsekošanas kods izsekošanas pakete)

Piegāde: 1) PASAULES KUĢOŠANAS.. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2) S&H, neietver NODOKĻUS pircēji atbildīgs par jebkādiem vietējiem nodokļu vai citu importa nodevas. 3) Pasūtījumi apstrādāti 3-7 dienu laikā pēc maksājuma pārbaude. 4)Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adreses JĀSAKRĪT savu piegādes adresi. 5) DIENESTA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6) gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu robežās 30-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7)Jūs varat izsekot savu izsekošanas numuru vai jūs varat redzēt sekošanas informāciju saskaņā ar jūsu orderonline.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus 5 ZVAIGZNES, un jācenšas panākt, lai 100% klientu apmierinātību!Jūsu Satisfication un Pozitīvas Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Tagi: māja pandora, krelles stikla padarīt rotaslietas, jaunākās pandoras pērles, pandora piekariņi perlas pkata, šarmu pandora ziemas, šarmu pandora, murano stikla, pandora 925 izcelsmes, daudz murano krelles, pandora
Materiāls Stikla
Postenis Svars 1g
Sods vai Modes Modes
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Modeļa Numurs 9x14mm
Vienuma Tips Krelles
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Metāla Tips NAV
Objektu Formas Ovāla Forma
Ārējais Diametrs 9mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti