Izpārdošana

€27.32

€30.35

Jaunums Unisex Kabatlakatiņi 12PCS/Daudz 14x22"Vintage Veļa & Svētku Salvetes Izšūti Kafijas Punkti Hankies Attiecībā Reizes

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Jaunums Unisex Kabatlakatiņi 12PCS/Daudz 14x22".

Balta Lina Lakatus.

Izšūti Kafijas Punkti Vintage & Brīvdienu Hankies Īpašos Gadījumos.

Skaistākā Baltā Veļa Jaunums Unisex Kabatlakatiņi ar dual hemstitched robežas un 3 rindas izšūti punkti.Krāsu Kafijas izšūtas punkti.

MĀKSLA.NĒ.F1706 Izmērs:14"x 22".Par 35cm*55cm .

Min lai 12pieces/1pack.katru dvielis ir izgatavots no 55%lina un 45%kokvilnas . 12pieces/par maisu.

Lai sveicināti viesi brīvdienu un dizaina Jaunums Unisex Kabatlakatiņi .katru Kabatlakatiņi ir izgatavots no 55%linen45%kokvilnas.

Veļa Jaunums Unisex Kabatlakatiņi ir genteel uz Salvetes vai pulveris istabas.Tas kleitas izveidots individualizēts un padara jūsu viesu pagodināti, un īpašs.Tā nes krāšņi izskatu Vecās Pasaules Eiropā vērā pulveris istabas.veļa Jaunums Unisex Kabatlakatiņi, par cenām, kas visi var atļauties.

kāzu noformēšana .

Krāsu Kafijas izšūtas punkti ir populārākais un eleganti Baltā Veļa Vintage Hankies padara jebkuru viesis justos gaidīti .

diezgan pietiekami, lai everday izmanto.pieejama arī saskaņā vakariņu salvetes.kokteiļa salvetes.placemats.skrējējiem un galdautu.

Absolūti krāšņs un būs saģērbt jebkurā mājsaimniecībā.Ideāls arī izšūšanas projekti!

Sakarā ar handcrafting variācijas izmēros notiks.Visi izmēri norādīti uz cenu saraksts ir griešana izmēriem.Faktiskais izmērs var būt 1 līdz 3% mazāk.Uzskaitītās preces precīzu izmēru ir faktiskais lielums preces.

Lūdzu, ņemiet vērā,

to, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļus par importu, jūs esat savu valsti.Šie

papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Kuģniecība: ePacket .

Ķīnas Ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu .

Singapūra Pastu .

EMS .DHL.

Tagi: kafijas rīks, ESPRESSO, pupiņu kafija, apkakle tumblr, kafijas veikals, kafijas filtrs, sporta zāle sieviete, vara veselības, mētelis sporta, trenažieru zāle
Objektu Platums 14
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Materiāls Veļa
Modelis Tips DOT
Izmantošana Mājas, Viesnīcas, Sports, Pludmales, Lidmašīnas, Dāvanu
Min lai 12pieces/1 Desmiti Balta lina Salvetes
Veids Balts
Dzimums Unisex
Vienuma Tips Kabatas lakatiņi
Stils Jaunums
Objekta Garumu 22inch
Gadījumā Cilvēki Universal
Vecuma Grupa Pieaugušie
krāsa baltā veļa/ Krāsu embroudered Kafijas Hankies
Modeļa Numurs MĀKSLA.NĒ.F1706

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti