Izpārdošana

€41.17

€59.66

1:24 DIY Miniatūra leļļu Namiņš Komplekts, Roku darbs, Koka Māja Ar Mēbelēm Mūzikas Kustību Ziemassvētkos, Dzimšanas dienas, Valentīna Diena Dāvanu

Pievienot atsauksmi

1:24 DIY Miniatūra leļļu Namiņš Komplekts, Roku darbs, Koka Māja Ar Mēbelēm Mūzikas Kustību Ziemassvētkos, Dzimšanas dienas, Valentīna Diena Dāvanu

Aizzīmju Punktiem: 1、Cute Mājas:, Precīzi runājot, gudrs mājā nav paredzēti, lai var spēlēt ar, bet kolekcionējamus ēku apdare vai mājās pēc tam, kad pabeigta.Tas nāk ar daļām, un jums ir nepieciešams apkopot DIY.Komplekts ir piemērots cilvēkiem, kas vecāki par 14 gadiem, un tas ir lielisks veids, kā sazināties ar pusaudžiem vai pieaugušajiem un ideāls projekts pavadīt laiku.

2、Augsta Kvalitāte-Izgatavoti no labas kvalitātes materiālu, mēbeļu un citu koka gabali ir precīzi izgriezt tā, ka tie fit kopā pareizi.LED gaismas, augi, ornaments, mēbeles ir diezgan reāli un gudri izstrādātas.Ir labi vērts cenu, ja jūs meklējat prieku.

3、Lieliska Dāvana: ļoti lieliska dāvana, un kolekcionējami priekšmeti, par kuriem patīk amatniecības un miniatūras; box pati izskatās kā dāvanu-ļoti jauki meklē!Jūs varētu to darīt ar sevi, lai padarītu dāvanu vairāk jēgpilnu.Leļļu namiņš varētu būt izaicinājums iesācējiem, bet jūs saņemsiet prieku pēc tam, kad esat beidzis to.

4、Viegli Salikt: leļļu namiņš ir viegli montēt un vajag tikai nedaudz pacietības.Iespiests lapā tika iekļauta, lai atrastu numurēti daļas, un angļu rokasgrāmata ar detalizētu un krāsaini attēli, kas palīdzēs jums, kā to darīt soli pa solim.

5、Svarīga Piezīme: komplekti tika pārbaudīti 100% rūpīgi, pirms piegādes, lai nodrošinātu, ka aksesuāri ir pilnīga un ne trūkstošo daļu.ja tāds jautājums, kad jūs savākt, lūdzu, samazinājās brīvi, lai izveidotu savienojumu ar mums, mēs jums atrisināt jebkuru problēmu, asap.Bez tam, jums ir nepieciešams, lai sagatavotu silikona šķidrā līme un 2gab baterijām(AA tipa) ar sevi, jo tas ir aizliegts, lai kuģis ar gaisa transportu.

Specifikācija: Nosaukums: DIY leļļu Namiņš

Piemērots: mājas apdare, rokdarbi, brīvdienu dzimšanas dienas dāvanas, Ziemassvētku dāvanas

Materiāls: koks, audums, papīrs, sveķu, utt.

Apgaismojums: 7 LED gaismām, ar bateriju kārba slēdzis

Barošanas avots: divas AAA baterijas (nav iekļautas)

Gatavā produkta izmērs: par 32*24*17.5 cm/12.60*9.45*6.89 collas

Iepakojuma izmērs: aptuveni 35*6.2*28cm/13.78*2.44*11.02 collu(manuāla mērīšana, lūdzu, pieļauj nelielas kļūdas)

Svars: apmēram 1.37 kg

Iepakojuma Saraksts:

1*Skaisti Krāsas Kaste(Tas ir ideāls dāvanas dažādos festivālos, pusaudžiem un pieaugušajiem.)

1*DIY Mājas Komplekts(Ietilpst visas mēbeles un piederumi attēlu.)

1*Vizuāli Krāsains Lietošanas pamācību ar Attēliem(kas palīdzēs jums skaidri salikt soli pa solim.)

Piezīmes:

1. Līme un baterijas, kas nav iekļautas, jo par tām nav atļauts, lai kuģis ar gaisa transportu, tāpēc, lūdzu, sagatavot to pats,jūs varat izvēlēties silikona šķidrā līme un divi gab. baterijas(tips AAA).

2. Mājas komplekti ir mēbeles un aksesuāri, kas nepieciešams DIY, slīpēšana, līmēšana, montāža, modelēšanu, lai pabeigtu ēkas jūsu pašu mājā.Handcraft instrumentus, kas vajadzīgi: papīrs, šķēres, nazis, precizitāte pincetes, skrūvgriezi.

3. Leļļu namiņš ir miniatūra 1:24 mērogā.

Tagi: doll house mūzikas, diy leļļu namiņš, carrilon, diy namiņš miniatūru komplektu, pilnīga miniatūra leļļu namiņš, fairy garden set, st valentīns, miniatūru mūzikas grupas, ziemassvētku priedes miniatūras, Mūzikas rotaļlietas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti