Izpārdošana

€10.18

€17.26

Modes Pusaudžu Hoodies Vīriešiem 3D sporta Krekls Džemperis Sievietēm ar garām Piedurknēm Ikdienas Valkāšanai Hip Hop Mans Varonis Akadēmijas Anime Kapuci Harajuku Topi

Pievienot atsauksmi

Lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, pirms jūs iegādāties .Paldies!

PIEZĪME:

1.Izmērs Kļūda: Izmēri rokas Flīžu Mērījumu,Lūdzu, Ļauj 1-3cm Kļūdas (1cm=0.3917 collas)

2. Krāsa: Dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.Tātad pamatiem, e dotu pienācīgu krāsu atšķirība.Paldies par jūsu sapratni.

3. Atbildēt: Ja jums ir kādi jautājumi vai ir nepieciešama jebkāda palīdzība,plese, sazinieties ar mums!Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.Paldies !

Produkta Nosaukums: 3D Hoodies & sporta Krekls

Stils: Ikdienas, Modes

1. Sagatavošanas Laiks : mums ir 3-5 Darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

2. Piegādes laiks : Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku, bet neuztraucieties, laiks nebūs garš.Paldies par sapratni!

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznēm, 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs jums 5% ATLAIDI savam nākamā pasūtījuma.

2. Lūdzu, e-pastu mums befor, kas atstāj negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu, uz vietas.Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Tagi: koka grāmatiņa dūriens, koka horoskops ainas, koka modeļi katapulta, koksnes dabas skaitļi, koka piezīmju grāmatu veikalu, koka āra svilpe, koka dēlītis bumbu rotaļlieta, koka paletes halifax, koka paneļa honda hrv
Kvalitāte Augstas Kvalitātes
Stils panku stils
Slēgšanas Tips NAV
Modelis Tips 3D
Apģērba Garums Regulāri
Modeļa Numurs 3D Topi, Krekli
Veids Regulāri
krāsa Attēls
Zīmola Nosaukums Rholycrown
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Sezona Rudens Ziemas
Dzimums VĪRIEŠI
Biezums STANDARTA
Piedurknes Stils Regulāri
Apkakle Kapuci
Atvāžamā Daļa NAV
Drukāt mans varonis augstskolu
Materiāls Poliestera
Vienuma Tips 3D Hoodies sporta Krekli
Kapuci

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti