Izpārdošana
MP4 akumulatora 383450 polimēra biezums 3.8 platums 34 garums 50 trīs līnijas kvalitāte Skatīt lielāku

€6.09

€11.27

MP4 akumulatora 383450 polimēra biezums 3.8 platums 34 garums 50 trīs līnijas kvalitāte

Pievienot atsauksmi

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru Elektronisko Cigarešu Dzīvoklis Austiņas Digitālā LED un citas elektroniskās ierīces.

Akumulatora 383450 biezums, 3.8 platums un 34 garums 50

Baterijas tips analīze, piemēram, akumulatora modelis ir 383450

Tas nozīmē, biezums akumulators ir 3.8 platums 34, garums 50 vienības milimetru.

Katra partija preces ir dažādu preču partijām, tāpēc jaudas parametri ir atšķirīgi.Šādi attēli ir paredzēti tikai uzziņai!

Maksājuma 1. Lūdzu, veiciet maksājumu asap , tad mēs varam organizēt sūtījumu, jums asap. 2. Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus , un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Piegāde: 1. Preces tiks nosūtītas ierakstītā Gaisa Pastu uz jums, cik ātri vien iespējams. 2. Akumulators būs visu testu, pirms veiksmīgas nosūtīt loģistika . 3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, un detalizēti, Un, lūdzu, piedāvā mums savu tālruņa numuru un zipe kodu, lai nodrošinātu post office var sasniegt jūs. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā(krieviski 70 dienas, Brazīlija 90 dienas) no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar usWe būs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās Tranzīta laiki var atšķirties , jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.Sazinieties 1. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums, Mēs atbildēsim ap 1-2 darba dienu . 2. Lūdzu, nav jāpiemēro strīdu 60 dienu laikā(krieviski 70 dienas, Brazīlija 90 dienas), pieņemsim, saglabāt labas biznesa attiecības. 3. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, Pirms jūs vēlaties, lai dotu mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi , tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Rūpnīcas:

Tagi: 20000mah litija polimēru baterija, 383450 li polimēru, 383450 akumulatoru, 3 līnijas, 12000mah akumulators, 100mm litija akumulators, 356090 polimēru baterija, gps akumulatora 383450, li polimēru, baterijas lr20 d litija, Akumulators
Akumulatora Nomaiņa
stāvoklis 100% Jauns
Modeļa Numurs Akumulators
Izmantošana Citi
Pakalpojums Veikals garantija
Iepakojums
Uzlādējams
Aizsardzība pcb
Veids Li-polymer
Iestatīt Tipu Baterijas Tikai
Izmērs Prismatic
Daudzums 1GB
izcelsmes vieta Ķīna
Zīmola Nosaukums yorwats

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti