Izpārdošana

€3.11

€4.33

Graudi, Garšvielas Karoti Pipari Virtuves Kanvas Glezna Cuadros Plakāti un Izdrukas Restorāns Sienas Mākslas Pārtikas Bildes Dzīvojamā Istaba

Pievienot atsauksmi

Graudi, Garšvielas Karoti Pipari Virtuves Kanvas Glezna Cuadros Plakāti un Izdrukas Restorāns Sienas Mākslas Pārtikas Bildes Dzīvojamā Istaba

Rāmis:

Visas cenas neietver rāmi ,tikai apdrukāta kanvas un kuģa velmētas caurules.

Kopā Audekls Izmērs:

Mēs krāsas papildu 3 cm uz katru pusi no katra žūrijas frameing , piemēram, glezna izmērs 40x60cm , kopējā audekls izmērs ir : (3+40+3) x (3+60+3) = 46x66cm

Materiāli :

ūdensizturīgs polyster canvs un pigmenta tinte

Apstrādes Laiks:

No 1 līdz 2 dienu laikā pēc tam, kad jūs apstiprināt maksājuma

Ir m aybe nedaudz atšķiras fro m attēli Ar glezniecības, nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu.

Atgādinām mūsu klientiem, par kaut ko>>> 1.Sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu ir maz atšķiras no rādīt attēlus veikalā. 2.Tas ir izcilas kvalitātes izdrukas audekls ir bez rāmja, lai saglabātu uz leju kuģniecības izmaksas, bet tas izmērs ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat saņemt gatavs rāmis viegli. 3.Katru kanvas glezna ir 3 -5 cm, papildus balta, malas no 4 pusēm ( Attēls Nr. 1 parādīt ) , šī ir izstiepts, kad esat saņēmis audekla, gleznas, ja jums ir citas vajadzības( nav nepieciešams balto malu vai ir nepieciešama balta mala ar citu izmēru, vai ir nepieciešams Spoguļa efektu malas) , lūdzu, sazinieties ar mums, 4.Šī glezna bez rāmja, kas pildīta uz Caurules.Jābūt uzmanīgiem, kad jūs izkravāt paketi ar nazi, neļaujiet asmens nulles audekla.Ja ir krāsas smaržu jaunu gleznu, kas ir normāls.Un smarža ir ļauna cilvēka organismā , un lietošanas ērtumu. 5. Pasūtījumiem tiks izsūtīt 1-2 darba dienu laikā, ja ir noliktavā; tiks izsūtīt 3-5 darba dienu laikā, ja no sastāva. 6.Ja jums ir nepieciešama citu izmēru, lūdzu sazinieties ar mums!Arī mēs pieņemam pasūtījuma eļļas glezna.

Mēs Atstāt Papildu 3-5cm Balta mala ierāmēšana gleznu as ( No. 1 ) picture show , piemēram, jūs pērkat gleznu izmērs : 50x70cm , Kopā Izmēru audekls saņemta, ir : (3+50+3) x (3+70+3) = 56x76cm, Ja jūs vēlaties, lai papildus 3-4 cm krāsa spoguļa malas, kā ( N0.2 ) Piectre Liecina , Plese atstāt ziņu mums .

Mēs esam Ražotājs, audekls izdrukas un Eļļas Glezniecības Yiwu City ,Zhejiang Province ,Ķīna .Mūsu Rūpnīcas platība ir 3500 kvadrātmetru , mums ir 8 komplekti Digitālās Drukas Mašīnas un 53 mākslinieki .Mums ir 8 gadus Starptautiskā biznesa Kopš 2008. gada , Mēs varam kuģis ar Gaisa un Jūras Konteineru ,Ja jums ir plāns iegādāties vairāk , lūdzu, sazinieties ar mums , mēs nosūtīt mūsu jaunākās katalogu un labākās cenas .

Jūs varat Maksāt, Izmantojot Kredītkarti vai citas Privātas Bankas Karti caur Alipay Tieši , Jūs arī varat samaksāt, izmantojot Western Union vai Paypal vai T/T Bankas pārskaitījumu, Lūdzu, dariet mums zināmu, ja jums ir kādi jautājumi .Paldies .

-Visi pasūtījumi tiks izvesti 3-5 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu ir apstiprinājusi,Ja daži Modeļi, kas mums ir Noliktavā , Tās iespējams nosūtīt vienas dienas laikā ,Jūsu pasūtījumiem tiks nosūtīts pa Pastu Reģistrēto Gaisa Pasts, EMS, Epacket, DHL, FedEx vai UPS.

-Parasti kuģniecības laiks būs jāņem par 7-30 darba dienu laikā.Tas ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, ja jūs nevarat saņemt savu sūtījumu mēneša laikā, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties.Mūsu cena nav iekļauta visus ievedmuitas nodokļus, un jūs esat atbildīgs par muitas nodokļiem.

-Visas mūsu preces tiks nosūtītas uz adresi, ko piedāvā pircējiem, lūdzu, apstipriniet savu adresi uzmanīgi, pirms maksājumu.Jūs varat arī atstāt mums ziņu, lai mainītu adresi, pirms mēs kuģis savu zemes gabalu.Kad tas ir izvesti, tas nevar tikt mainīta vairāk.

-Tiešsaistes izsekošanas pieejama.Izsekošanas numuru un mājas lapā tiks piedāvāti kad objekti nosūtīts.

Lūdzu, pārliecinieties, vai esat izvēlējies Pareizo Izmēru un Krāsas, pirms jūsu apstiprinātu maksājumu.

Mēs Atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos viņš posteņiem 7 dienu laikā no jūsu kvīts par jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem Nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs atmaksu pilnā apmērā, Ja tas ir noticis , pircējam būtu jāpiemēro Prasība ar loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas par kaitējumu vai zaudējumu .

Lūdzu, atstāj Atsauksmi, ar 5 Zvaigznēm, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus, Jūsu pozitīvās atsauksmes ir ļoti noderīga, lai citiem pircējiem, gan mums .

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu preču vai pakalpojumu , lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt negatīvu atgriezenisko saiti, Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu uz laiku, lai darītu tevi laimīgu .Paldies jums ļoti daudz .

Tagi: lielas, plakātu izmēra, pērtiķis portrets, attēlu spice, 3d attēls uz sienas, Paprikas, pasūtījuma auduma plakāts, kameras tālrunis tālummaiņa, klp audekls virtuves, canva pārtikas, pārtikas korejiešu
Skandināvu Virtuves Dekori Plakāti un Izdrukas Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Dzīvnieku Attēlu
Kadra režīmā Bez rāmīša
Produkta ērtu vadību Mājas,Māja,Dzīvojamās Istabas,Guļamistabas,Biroji,Kafejnīcas,Viesnīcas
Oriģināls
Rāmis Mēs varam padarīt ierāmēta glezna pārāk
Graudi, Garšvielas Audekls Izdrukas, Gleznas Gleznas Uz Sienas Mākslas Audekla Glezna, Plakāts Attēlu
Materiāli Ūdensnecaurlaidīga auduma un pigmenta tinte
Mājas Dekori Abstraktā Audekls Gleznošanai Dekoratīvas Gleznas Mūsdienu Sienas, Attēlus,
Stils Reālists
Iepakojums Velmēta tērauda Caurule HD Glezna Uz Sienas Dzīvojamā Istabā Modes Cuadros
Bez rāmīša Audekls iespiests tikai( bez rāmja)
Atbalsta Bāzes Audekls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs PA1065
Glezniecības Stils & Tehnika Augstas Kvalitātes Digitālā Drukā
Forma Horizontāla Taisnstūra
Mācību priekšmeti Klusā daba
Materiāls Audekls
Veids Audekls Printings
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Pielāgojams izmērs un dizains labi, wall art attēlus dzīvojamā istaba mājas quadros caudros decoracion
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Zīmola Nosaukums YWDECOR

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti