Izpārdošana

€8.86

€16.42

Ūdensizturīgs, Gaismas Velosipēdu Austiņas Cilmes Skatīties Datora Velosipēds Transportlīdzekļa Pulkstenis Riteņbraukšana Galvas Daļas, Pulkstenis Austiņu Top Vāciņš (Melna)

Pievienot atsauksmi

Apraksts

Vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas velosipēdu austiņas cilmes skatīties?Vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?Ja jā, izskatās ne tālāk!Mūsu profesionālā velosipēdu austiņas cilmes skatīties jāatbilst jums nepieciešams.Tas ir viens no labākajiem izvēli jums.

Funkcijas

- Krāsa: Melna.

- Materiāls: Alumīnija sakausējuma.

- Izmērs: 3.3 x 3.3 x 2 cm.

- Šī skatīties ir multi-funkcionāls, kas var piedāvāt jums laiku, lai lasītu un arī austiņas klp jūsu velosipēdu kātiņu.

- Sastāv no alumīnija sakausējuma sānu un aizmugurējais vāciņš, un elektronisko skatīties, vienā gabalā, daudzfunkcionāls un profesionāli.

- Liela velosipēdu aksesuāru velosipēdu, tas ir ūdensizturīgs un nepievelk putekļus, piedāvā ciparu laiks, lai jūs, ērts, lai jūs zināt, reālajā laikā, ja jums ir riteņbraukšana.

- Alumīnija sakausējuma, augstu intensitāti un izturīgs, un augsta kvalitāte, ūdensizturīgs un viegli uzstādīt.

- Jaunu projektu, ar gaismas funkcija, kompakts un viegls, CNC precīzijas apstrādi, ūdensizturīgs un triecienizturīgs, padarīt savu velosipēdu izskatās vairāk modes un vairāk pakāpe pēc uzstādīšanas.

1 x velosipēdu austiņas cilmes skatīties

Tagi: bicicleta austiņas top cap, velosipēds pulkstenis sienas, klp austiņas, izliektās velosipēdu austiņas, velosipēds skatīties, cubrebotas ciclismo, zaļās austiņas klp, pulkstenis vadītājs, pulkstenis sienas, cap augšu
Ārējais Diametrs Kā parādīts attēlā
Zīmola Nosaukums Vorcool
Materiāls Alumīnija Sakausējuma
Svars as shown
Līdzeklis 1 velosipēdu austiņas cilmes skatīties
Funkcija 3 Riteņbraukšana Galvas Daļa
Funkcija 5 Velosipēds Austiņas Top Cap
Modeļa Numurs velosipēdu austiņas cilmes skatīties
Urbuma Diamete Kā parādīts attēlā
4. funkciju Velosipēds Pulkstenis
Augstums Kā parādīts attēlā
Iezīme 2 velosipēds pulkstenis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 34mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti