Izpārdošana

€27.75

Pasūtījuma riteņbraukšana jersey, Pavasaris un Rudens, garas piedurknes ar velosipēdu vienotu pielāgot velosipēdu valkāt Vīrieša un Sievietes Bērns

Pievienot atsauksmi

Laipni aicināti sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas!

Mēs varam padarīt savu pielāgoto dizainu:visi izmēri,jebkādas krāsas ,jebkurš logo,kas tev patīk,

Mēs arī sniegt visu komandas riteņbraukšana tērpi, ko jūs varat atrast.

Kā pasūtīt:

1. Sūti mums pa e-pastu, vai vienkārši ļaujiet mums zināt, ko dizainu jūs interesē, izmantojot kārtību,mums ir nepieciešama šāda informācija:

Svīteri un īsās bikses: dizaina, krāsas, funkcijām (numurs uz muguras, uz numuru piedurknēm, spēlētāja vārds, u.c.), sponsori un logo, izmēriem.

Klienta informācija: vārds, klientu, kontaktpersonas vārds, uzvārds, pasta adrese, juridiskā adrese .

2. Ja jums ir nepieciešams veidni, lūdzu, paziņojiet mums, mēs varam nosūtīt to jums caur pastu.Par veidni, jūs varat pārbaudīt savu džersija ar vārdu, numuru un sponsoriem.Lūdzu atļaut aptuveni 1-3 dienas, lai sagatavotu dizainu.

3. Lūdzu, pārbaudiet dizaina apliecinājums, krāsas, pareizrakstības kļūdām, izmēru un pozīciju par sponsoriem utt.Pēc jūsu apstiprinājuma, jums būs atbrīvot, lai ražošanas un padarīt aizņemtā maksājumu.

4. Mēs tikai sākt ražošanu, lai pēc saņemšanas jūsu rakstiska apstiprinājuma/atļaujas.Ražošana no jūsu pasūtījuma aizņem aptuveni 2-3 nedēļas.

Laipni lūgti veidot savu stilu un sazinieties ar mums, lai veidni.

Tagi: pro komandas riteņbraukšana, antīko velosipēdu, cubrebotas ciclismo, asimetriska jaka, violetais ar velosipēdu jersey, korāns planšetdatoru, riteņbraukšana apģērbu feminina, zēnu svīteri bērniem, strava velosipēdu jersey vīriešiem, strech velo krekls
Dzimums VĪRIEŠI
Sporta Veids Riteņbraukšana
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Materiāls Poliestera
Modeļa Numurs Pasūtījuma
Iezīme Ātri Sauss
Rāvējslēdzēja Garums Pilna Rāvējslēdzēju
Sezona Rudens
Vienuma Tips Svīteri
Auduma Veids Broadcloth
Zīmola Nosaukums CFDiseno

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti