Izpārdošana

€2.92

€3.69

Auto Magnētiskās Saulessargs Segtu Automašīnu Vējstiklu Sniega Saules Ēnā Ūdensizturīgs Aizsargs Segtu Automašīnas Priekšējā Vējstikla Pārsegs

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Visiem laika apstākļiem aizsardzība sniega sega, spoguļi un sānu logiem.

2. Viegli uzstādīt, izjaukt un vērpjot iecilā mazāka izmēra, lai viegli uzglabāšanas.

3. Ļaujiet jūsu auto ir saules siltuma izolācija, anti-uv aizsardzību un samazināt tiešos saules staros, kas izraisa novecošanās iekšā.

4. Ideāli, priekšā un aizmugurē vējstikli.

5. Nodrošina aizsardzību pret sniega, sala un ledus ziemā.

6. Izmantot 190T vides aizsardzības materiālu, pievienot anti-novecošanās aģents un anti-ultravioleto ārstēšanas, anti-radiācijas un anti-novecošanās, aizsargāt automašīnas krāsu; jaunu ūdensnecaurlaidīga pārklājuma tehnoloģiju, lai nodrošinātu ūdensizturīgs veiktspēju sniega rīkiem.

7.Glabāšanas soma ir izgatavota no vides aizsardzības materiāli no tāda paša materiāla, mitrumu necaurlaidīgs un elpojošs, mīksts, viegls, ērts uzglabāšanas, nav toksiska un piesārņojuma brīvu.

8. Automašīnas priekšējo vējstiklu sniega sega ir vairāk noderīgs, nekā vispārējā sunshield, kas novērš saules, vasaras, salnas un sals ziemas, sniega, putekļiem un sals.

9. Tur ir 6 magnēti, par katru produktu, kas ir piestiprināts pie automašīnas korpusa. (pārliecinieties, ka čaulas jūsu auto ir dzelzs, un var būt pievienots)

10. Produkta Funkcija: Novērš rasas pavasarī, sauļošanās vasarā, sals rudenī, sniega ziemā, nepievelk putekļus katru dienu.Multi-funkcionālo aizsardzību, tāpēc, ka jūsu auto nav rūpes par āra autostāvvieta visos gadalaikos.Lifts sniega seguma, logu, stikls ir tīrs un gaišs.

11. Piemērojamie Modeļi: Auto, SUV bezceļa, pikaps.Īpaši piemērots āra autostāvvieta.Tas var attiekties uz priekšējā vējstikla stikla mašīnā multifunkcionālu aizsardzību.

Specifikācijas:

Nosaukums: Magnētiskā Automašīnas Priekšējā Vējstikla Pārsegs

Funkcijas: anti-sniega/anti-frost/anti-haze/saules aizsardzības

Materiāls: 190T poliesters ūdensnecaurlaidīga pārklāts sudrabs audumu un super atstarojošās lentes

Izmērs: aptuveni 210*125cm/82.68*49.21 collas

Svars: aptuveni 175g

Iepakojuma Saraksts:

Automašīnas Sniega Sega,*1

Uzglabāšanas Soma*1

1 Pāris Atpakaļskata Spogulis Ietver(nav obligāts)

Tagi: vāks vējstikla, auto segtu magnēts, logo toyota txl, 330xi, bērnu saulessarga par auto, honda cbr400 nc29 aptecētājs, automašīnas vējstikla pārsegs, salokāma priekšējā stikla vāks, plāksteris storm trooper, auto neredzīgajiem
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
izcelsme
Īpašas Iezīmes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti