Izpārdošana
Sākotnējā 925 Sterling Sudraba Šarmu Karstā Šarmu Rokassprādzi Bezmaksas Piegāde Skatīt lielāku

€11.09

€13.87

Sākotnējā 925 Sterling Sudraba Šarmu Karstā Šarmu Rokassprādzi Bezmaksas Piegāde

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts

Mater Tips: Rotaslietas Lietošana:Par Šarmu Aproces Diy Rotaslietu izgatavošana Iepakojums:1 Gab. Par Vairumtirdzniecības Ja jūs vēlaties iegādāties VAIRĀK,lūdzu, sazinieties ar mums par vairumtirdzniecības katalogs iekļauti 1000 produktu.Ja jums ir nepieciešams vairāk skaidrs, attēliem, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs patiesi pakalpojums jums.

Maksājuma

Ir daudz veidu maksājumu, jūs varat izvēlēties, Dizainadienas.lv.Mēs iesakām DARĪJUMU,un kredītkaršu maksājumu ir arī droši gan no mums,jo tur būs noraml procedūru,par 24 stundām, lai Dizainadienas.lv lai apstiprinātu jūsu kredītkartes informāciju,šajā laikā,par drošību abās pusēs,mums nav atļauts uz kuģa,un preces tiks piegādāta 1-3 dienu laikā, kad Dizainadienas.lv apstiprināts maksājuma informāciju.Kuģniecības Politika 1)preces tiks sended no 72 stundu laikā pēc tam, kad, kas apliecina maksājumu. 2)objektus, var sasniegt 12-35 darba dienu laikā. 3)Ja jums nav saņemt preci,lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Atgriešanās Politika 1)Ja nepieciešams atgriežas, lai nomaiņa vai pilnu kompensāciju ,lūdzu, sazinieties ar mums. 2)Objektus, ir jābūt to sākotnējā stāvoklī, nav nodilušas, vai mainīt. 3)preci var atgriezt 15 dienu laikā pēc saņemšanas. 4)komisijas maksa, ko sniedz pircējam.Atsauksmi 1)Mēs centīsimies padarīt jūsu iepirkšanās patīkami un brīnišķīgi! 2)Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atsauksmju, kas dod mums iespēju, lai atrisinātu jūsu problēmu. 3)Kad jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, mums būs jāatgriež, lai jūs nekavējoties.Sazinieties ar Mums, 1)Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, nosūtot e-pastu man, mēs atbildēsim 24 stundu laikā. 2)Lūdzu, neatstājiet neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, kā veids, lai sazinātos.

Tagi: zelta raw, kristāla nugget, tīrradnis, akmens, zelta kvarca, Mystic Kvarca, zelta tīrradnis rotaslietas, tīrradnis rotaslietas, zelta tīrradnis, jade nugget, zelta tīrradnis, kulons
Metālu Tips SUDRABA
Postenis Svars 5g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Formas Tīrradņi
Postenis Augstums 15mm
Sertifikāta Veids Trešās Puses Vērtējumu
Sods vai Modes Sods
Zīmola Nosaukums LOVCD
Galvenais Akmens Zircon
Vienuma Tips Krelles
Modeļa Numurs 202010222045

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti